Lifestyle

Φίλιππος Γλύξμπουργκ και Νίνα Φλόρ: Φωτογραφίες από τον Παραμυθένιο γάμο

Φίλιππος Γλύξμπουργκ και Νίνα Φλόρ: Φωτογραφίες από τον Παραμυθένιο γάμο
Ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Νίνα Φλορ, κόρη του Ελβετού δισεκατομμυριούχου Τόμας Φλορ, παντρεύτηκαν στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών.

Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε το μυστήριο στην ίδια εκκλησία 57 χρόνια μετά τον γάμο των γονιών του γαμπρού.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Νίνα Φλορ με το Chanel νυφικό της ολοκληρώθηκε από ένα κόσμημα κειμήλιο που ανήκει στην πεθερά της Άννα Μαρία.

Πρόκειται για την εντυπωσιακή Antique Corsage Tiara, ένα οικογενειακό κειμήλιο που φόρεσαν επίσης στον γάμο τους τόσο η Μαρί Σαντάλ όσο και η Τατιάνα Μπλάτνικ.

Φτιαγμένη από διαμάντια και μαργαριτάρια αρχικά ήταν κοσμήματα κολιέ και καρφίτσα αλλά με εντολή της μητέρας της Αννας Μαρίας έγιναν τιάρα για να της την κάνει δώρο στα γενέθλια της.

Η Άννα Μαρία την φόρεσε πρώτη φορά στα γενέθλια της το 1964 και σε πολλές μετέπειτα βασιλικές εκδηλώσεις ενώ οι δικές της κόρες Αλεξία και η Θεοδώρα, φορούσαν και αυτές την τιάρα της μητέρας τους σε διάφορες βασιλικές εκδηλώσεις.

Εντυπωσίασαν οι υψηλοί προσκεκλημένοι

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους του γάμου ήταν ο πρίγκιπας Μιχαήλ του Κέντ, η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τον σύζυγό της Βαρδή, η εγγονή της Μαριάννα Γουλανδρή με τον σύζυγό της Φίλιππο Λαιμό, η Σίλια Κριθαριώτη με τον σύζυγό της και ο Σταύρος Νιάρχος με τη σύζυγό του, Ντάσα Ζούκοβα.

Ο Φίλιππος έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από τη μητέρα του, Άννα Μαρία και η νύφη από τον πατέρα της.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη μαγνήτισε τα βλέμματα επιλέγοντας ένα νυφικό με κομψό ντεκολτέ και μακριά ουρά. Φίλιππος Γλίξμπουργκ Νίνα Φλορ

Ο Φίλιππος έφτασε στη Μητρόπολη συνοδευόμενος από την μητέρα του Άννα Μαρία, ενώ στον ναό κατέφθασε και ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Φίλιππος Γλίξμπουργκ οικογένεια στην Αθήνα για γάμο

Η Άννα -Μαρία με τον Φίλιππο φεύγοντας από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία Φίλιππος Γλίξμπουργκ οικογένεια στην Αθήνα για γάμο

Η Άννα -Μαρία με τον Φίλιππο έξω από την Μητρόπολη Φίλιππος Γλίξμπουργκ οικογένεια στην Αθήνα για γάμο

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος Φίλιππος Γλίξμπουργκ οικογένεια στην Αθήνα για γάμο

Στον ναό βρέθηκαν και τα αδέρφια του Φίλιππου, και συγκεκριμένα ο Παύλος Γλίξμπουργκ με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους, ο Νικόλαος Γλίξμπουργκ με τη Τατιάνα Μπάτνικ, η πρωτότοκη κόρη του τέως Αλεξία με την οικογένειά της και η μικρότερη κόρη Θεοδώρα Γλίξμπουργκ. Φίλιππος Γλίξμπουργκ οικογένεια στην Αθήνα για γάμο Φίλιππος Γλίξμπουργκ οικογένεια στην Αθήνα για γάμο

Η κόρη του τέως θεοδώρα με την Τατιάνα Μπλάτνικ και τον Νικόλαο Γλίξμπουργκ Φίλιππος Γλίξμπουργκ οικογένεια στην Αθήνα για γάμο

Η πρωτότοκη κόρη του τέως βασιλιά Αλεξία και ο σύζυγός της Κάρλος Μοράλες Κιντάνα Φίλιππος Γλίξμπουργκ οικογένεια στην Αθήνα για γάμο

Στη Μητρόπολη βρέθηκε και η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας, αδερφή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, καθώς και η αδερφή του Ειρήνη.

Φίλιππος Γλίξμπουργκ οικογένεια στην Αθήνα για γάμο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments