Θέσεις Εργασίας

Προσλήψεις: Θέσεις εργασίας στο δήμο Σπατών – Αρτέμιδος

Προσλήψεις: Θέσεις εργασίας στο δήμο Σπατών – Αρτέμιδος
Προσλήψεις: Με νέο προσωπικό ενισχύεται ο δήμος Σπατών – Αρτέμιδος. Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.
Προσλήψεις: Με νέο προσωπικό ενισχύεται ο δήμος Σπατών – Αρτέμιδος. Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Με νέο προσωπικό ενισχύεται ο δήμος Σπατών – Αρτέμιδος. Η υποβολή αιτήσεων ολοκληρώνεται την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΤΕ βρεφονηπιοκόμων
  • ΔΕ Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων
  • ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας

Που υποβάλλονται αιτήσεις

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα Σελίδα 7 από 9 απαιτούμενα δικαιολογητικά αποκλειστικά ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δήμος Σπάτων- Αρτέμιδος, Δημ. Χρ. Μπέκα & Βασ. Παύλου, Σπάτα Αττικής, Τ.Κ. 19004, απευθύνοντας την στο Γραφείο Πρωτοκόλλου, υπόψη κας Τρουμπουλού Σπυριδούλας ή κου Μπούρδη Δημητρίου (τηλ. επικοινωνίας: 2132007366).

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων. Η αίτηση συμμετοχής επέχει θέση υπεύθυνης δήλωσης και η ευθύνη της ορθής συμπλήρωσής της είναι αποκλειστικά του υποψηφίου. Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ ή ΥΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments