Αθλητισμός

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Υπάρχει φάουλ στο γκολ του Μούργκ;

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Υπάρχει φάουλ στο γκολ του Μούργκ;
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η φάση του γκολ του Δικεφάλου ξεκίνησε από το κλέψιμο του Βιερίνια από τον Μπουχαλάκη, σε μια φάση που οι Πειραιώτες ζήτησαν φάουλ.

Κόκκινο βάφτηκε ακόμα ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό να κερδίζει για πολλοστή φορά τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 2-1, ένα αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είχε σπάσει το κοντέρ, καθώς οι ερυθρόλευκοι με 3 δοκάρια και αρκετές κλασσικές ευκαιρίες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει μια νίκη με ευρώ σκορ ξανά. Οι Πειραιώτες έκαναν διαχείριση μετά τα 2 γκολ στο πρώτο μέρος (Αγκιμπού, Μασούρας).

Ωστόσο η χαλάρωση και το κατέβασμα του γενικού διακόπτη στο δεύτερο ημίχρονο έδωσε χώρο στους παίκτες του Δικεφάλου να ανέβουν ψηλά. Μάλιστα, κατάφεραν να ξαναμπούν στο ματς με το γκολ του Μούργκ.

Σε μια φάση που ξεκίνησε από κλέψιμο του Βιερίνια, όταν απέσπασε την μπάλα από τον Μπουχαλάκη, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για επιθετικό φάουλ του Πορτογάλλου. Ο Έλληνας μέσος αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος έσπευσε προς τον Γερμανό ρέφερι και του είπε πως έχει γίνει φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης και πως θα πρέπει η φάση να ελεγχθεί από τον ίδιο.

Το ριπλέι δικαιώνει τον διεθνή μέσο του Ολυμπιακού. Όπως φάνηκε ξεκάθαρα, ο Μπουχαλάκης έχει χάσει την μπάλα στα πλάγια της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ από τον Βιεϊρίνια και από εκεί ξεκινάει η φάση η οποία καταλήγει στο γκολ του Μουργκ και στη μείωση του σκορ.

Ο Ηλίας Σπάθας μίλησε μέσα από τη συχνότητα του MEGA και την εκπομπή Super Μπάλα Live για το ντέρμι της αγωνιστικής, μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος έκρινε πως υπάρχει επιθετικό φάουλ του Βιεϊρίνια πάνω στον Μπουχαλάκη, στην αρχή της επιθετικής προσπάθειας, πριν το γκολ του Μουργκ.

«Το ξεχωρίζουμε από την επίτευξη του γκολ (σ.σ. του ΠΑΟΚ). Μιλάμε για ένα φάουλ, έχει διανύσει πολλά μέτρα ο παίκτης, έχει αλλάξει πολλά πόδια η μπάλα και μετά καταλήγει σε γκολ», ανέφερε συνοπτικά ο πρώην αρχιδιαιτητής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments