Lifestyle

Πασχάλης Τσαρούχας: Απίστευτο Spoiler για την Γη της Ελιάς

Πασχάλης Τσαρούχας: Απίστευτο Spoiler για την Γη της Ελιάς
Πασχάλης Τσαρούχας: Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έδωσε και ένα spoiler για την Γη της Ελιάς.

Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη στο Mega ήταν ο Πασχάλης Τσαρούχας σχετικά με την πετυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς» και τις εξελίξεις που θα έρθουν. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στον Στάθη και την Ιουλία, τους δύο ήρωες που βρέθηκαν μετά από χρόνια και έχουν δημιουργήσει έναν παράνομο έρωτα.

«Το ζευγάρωμα των δύο ηρώων αφορά και τους περισσότερους τηλεθεατές γιατί σε όλους κάτι μπορεί να έχει συμβεί. Κάθε δέκα μέρες που έρχονται τα καινούργια σενάρια μας ξερένει η Βάνα Δημητρίου. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και για εμάς. Από τη στιγμή που εκπλήσσει εμάς σίγουρα θα εκπλήξει και τους τηλεθεατές. Είμαστε πάντα έτοιμη για εκπλήξεις και αυτό δίνει ζωή σε όλο το γύρισμα» ανέφερε ο ίδιος.

“Κάποιος πυροβολεί τη Χάιδω με δικό μου όπλο και πιάνουν εμένα”

Ο Πασχάλης Τσαρούχας παραδέχτηκε ότι ο κόσμος έχει ταυτιστεί με τη σειρά και του έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά με τηλεθεατές. «Μια φορά στο αεροπλάνο σηκώθηκε επιβάτης και μου είπε να σκοτώσω και την γυναίκα μου και την Ιουλία» θυμήθηκε ο ίδιος γελώντας και συνέχισε: «Στη Στέλλα που υποδύεται την Χάιδω μια φορά φώναξαν στον δρόμο ότι δεν φταίει ο Καπερνάρος για την δολοφονία του άνδρα και την κόρη της. Έχει και ο κόσμος μπερδευτεί».

«Κάποιος πυροβολεί τη Χάιδω με δικό μου όπλο και πιάνουν εμένα» αποκάλυψε ο Πασχάλης Τσαρούχας και συνέχισε: «Και υπάρχει μόνο ένας άνθρωπος που μπορεί να μου δώσει άλλοθι, αυτή που δεν μπορεί να μου δώσει».

Λίγα λόγια για τον ηθοποιό

Ο Πασχάλης Τσαρούχας είναι Έλληνας ηθοποιός, τραγουδιστής και συγγραφέας. Έχει βραβευτεί ως καλύτερος ηθοποιός στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης το 1997, του Καΐρου το 1998 και της Αργεντινής το 1998 ενώ έχει λάβει το βραβείο Αγαπημένου Ηθοποιού στην Ελλάδα το 2003. Το 2002 βραβεύτηκε για το συγγραφικό έργο παίρνοντας συγκεκριμένα το Ελληνικό Βραβείο Παιδικού Βιβλίου το 2002.

Έγινε ευρύτερα γνωστός τη σεζόν 1997-1998 όταν είχε έναν από τους βασικούς ρόλους στη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη Ψίθυροι καρδιάς. Την ίδια χρονιά έπαιξε και στη σειρά Για σένα. Την επόμενη σεζόν έπαιξε τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά Χωρικά Ύδατα ενώ την περίοδο 1999-2000 πρωταγωνίστησε στη σειρά Φύγαμε. Ακολούθησαν οι σειρές Ερασιτέχνης άνθρωπος και Πρόκληση στις οποίες είχε και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο τη σεζόν 2000-2001.

Το 2003 γνώρισε μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή του στη σειρά Το Παιχνίδι της συγνώμης όπου συμπρωταγωνίστησε με την Τζίνα Αλιμόνου ενώ είχε συμμετοχή και στο σενάριο της σειράς. Ακολούθησαν συμμετοχές στις σειρές Φάε τη σοκολάτα σου, Τζένη και Ευανθία, Το καφέ της Χαράς και Το Κόκκινο Δωμάτιο μέσα στα επόμενα χρόνια όπως επίσης συμμετείχε και σε διάφορες τηλεταινίες. Τη σεζόν 2006-2007 πρωταγωνίστησε στις σειρές Για την καρδιά ενός αγγέλου και Η γη της Ευαγγελίας. Τη σεζόν 2020 πρωταγωνίστησε στις σειρές Αν Ήμουν Πλούσιος και Η τούρτα της μαμάς. Τη σεζόν 2021-2022 πρωταγωνιστεί στην καθημερινή σειρά Η Γη της Ελιάς.

Από το 2014 δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως ηθοποιός και στην κυπριακή τηλεόραση. Εκεί έχει λάβει μέρος στις σειρές Όμικρον θετικό τη σεζόν 2014-2015, Καταιγίδα (2015-2016) και Σαν Οικογένεια (2016-2017). Το 2019 έλαβε μέρος στον πέμπτο κύκλο του show μεταμφιέσεων Your Face Sounds Familiar όπου κατέλαβε την ένατη θέση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments