Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [25/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Δευτέρα [25/10/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

 Κριός 

Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να νομίζει ότι αστειεύεστε, όπως συνήθως, αλλά αυτή τη φορά μιλάτε σοβαρά. Είστε αποφασισμένοι να πάτε την σχέση σας στο επόμενο επίπεδο και να δεσμευτείτε πιο σοβαρά μαζί του/της.

Θα πρέπει να επιμείνετε για να τον/την πείσετε, καθώς η συμπεριφορά σας μέχρι τώρα δεν ήταν ιδιαίτερα σταθερή. Τελικά θα πάρει το μήνυμα.

Ταύρος

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας δίνει την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις θεωρίες σας για αυτό το πολύ ελκυστικό άτομο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να αποφασίσετε εάν θα ασκήσετε πίεση για να πάτε τα πράγματα λίγο πιο πέρα ή αν θα το αφήσετε στην ησυχία του.

Το κλειδί προκειμένου να πάρετε τη σωστή απόφαση έγκειται σε δύο πράγματα: στην ικανότητά σας στην επικοινωνία και στη δυνατότητά σας να αξιολογήσετε την κατάσταση χωρίς υπερβολές.

 Δίδυμοι

Το τρέχον πλανητικό σκηνικό σας βοηθά να χτίσετε μια γέφυρα με αυτό το ξεχωριστό άτομο που έχετε βάλει στο μάτι. Μπορεί να μην είχατε πολλές ευκαιρίες να μιλήσετε μέχρι τώρα. Το πιθανότερο είναι ότι θαυμάζετε ο ένας τον άλλον από απόσταση. Ωστόσο, η ενέργεια της μέρας σας φέρνει καλύτερα αποτελέσματα από όσα θα θέλατε και σίγουρα δεν θα σας κακοφανεί. Στην πραγματικότητα θα αισθάνεστε σαν να πετάτε στα σύννεφα!

Καρκίνος

Κάποιες φορές ερχόμαστε σε επαφή με κάποιο άτομο με το οποίο ξέρουμε ότι ταιριάζουμε από την πρώτη στιγμή. Έχοντας αυτό κατά νου, ενδεχομένως να βιώσετε μια ανάλογη εμπειρία αν ξοδέψετε πολύ χρόνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σήμερα. Θα ξεχωρίσετε ένα συγκεκριμένο άτομο από το πλήθος. Εμπιστευτείτε τα βαθύτερα ένστικτά σας και δείτε πού θα σας οδηγήσουν.

 Λέων

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό δημιουργεί μερικές ενδιαφέρουσες ερωτήσεις και προκαλεί μερικές σοβαρές απαντήσεις. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει πάθος και ένταση στην σχέση σας, αλλά υπάρχουν επίσης ένα ή δύο ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν. Κάνατε ό,τι μπορούσατε για να το αναβάλετε. Μην το κάνετε πια. Αξίζει να είστε ειλικρινείς τώρα.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα δεν ευνοεί τα μεγάλα πάθη. Θα σας δώσει όμως την ευκαιρία να ξεκινήσετε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και να κάνετε τις ερωτήσεις που θέλετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εξάλλου, το τρέχον πλανητικό σκηνικό ενθαρρύνει την επικοινωνία κάθε είδους. Εάν έχετε ήδη μια σταθερή σχέση, να περιμένετε ότι θα τη ζωντανέψει. Αν ψάχνετε για σχέση – θα περάσετε υπέροχα γνωρίζοντας κάποιο καινούργιο άτομο!

Ζυγός

Αν είστε σε φάση αναζήτησης σχέσης, μπορεί να βγείτε μερικά ραντεβού απόψε. Καλό θα ήταν να ασχοληθείτε με πιο σοβαρές δραστηριότητες, όπως μια συζήτηση ή ένα παιχνίδι σκάκι, παρά να χαζολογάτε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τις διαδικτυακές εφαρμογές. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, θα βρείτε τον έρωτα σε μέρη που σχετίζονται με την πνευματική διέγερση και την μάθηση και όχι εκεί που τον ψάχνετε συνήθως!

Σκορπιός

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει να εστιάσετε λιγότερο στην εμφάνισή σας και περισσότερο στα κοινά σας ενδιαφέροντα για να προσελκύσετε το άτομο που σας αρέσει. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συζητήσετε για μια ευρεία γκάμα θεμάτων, που κατά το παρελθόν είχαν ελάχιστη ή καθόλου σημασία για εσάς.

Τοξότης

Συμβαίνουν πολλά γύρω σας σήμερα. Σας δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία να επικοινωνήσετε με διάφορους τύπους ανθρώπων και σημειώσετε πρόοδο σε όλες τις άλλες σχέσεις της ζωής σας. Εάν βρίσκεστε σε μόνιμη σχέση, η ενέργεια της σημερινής μέρας θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων σας. Αν ψάχνετε τον έρωτα, η σημερινή μέρα είναι πολλά υποσχόμενη, καθώς οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί από ότι συνήθως.

Αιγόκερως

Η ενέργεια της σημερινής μέρας είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για την ερωτική σας ζωής, καθώς ενθαρρύνει την κοινωνικοποίηση με κάθε τρόπο. Για αυτό και είναι η ιδανική στιγμή για να προγραμματίσετε οποιεσδήποτε επαφές είχατε στο μυαλό σας (διαδικτυακές ή μη). Μπορεί να μην εκπλαγείτε από κάποια τολμηρή ερωτική χειρονομία αλλά θα διαπιστώσετε ότι μια συζήτηση θα κάνει τα γόνατά σας να τρέμουν και θα σας κάνει να θέλετε να μάθετε περισσότερα για το άτομο που έχετε απέναντί σας.

Υδροχόος

Μερικές φορές υπάρχει πολύ έντονη ανάγκη να μπουν συγκεκριμένα όρια στις σχέσεις σας και να έχετε επίγνωση αυτών. Είστε πολύ ξεκάθαροι για το πόσο σημαντικό είναι αυτό στην τρέχουσα σχέση σας. Εάν ο/η αγαπημένος /η σας έχει ξεπεράσει αυτά τα όρια με τρόπους που είναι απαράδεκτοι για εσάς, τότε εναπόκειται σε εσάς να κάνετε ξεκάθαρο τι μπορείτε να ανεχτείτε και τι όχι.

Ιχθύες

Σήμερα θα ασχοληθείτε σοβαρά με τον τρόπο που διασκεδάζετε. Έχετε κουραστεί να μιλάτε σε άτομα που φαίνονται μια χαρά τα πρώτα πέντε λεπτά, αλλά μετά δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε. Θέλετε να αλλάξουν τα πράγματα, επομένως θα πρέπει να προσπαθήσετε για να βρείτε άτομα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας. Μια αλλαγή περιβάλλοντος θα σας βοηθήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments