Lifestyle

Γιάννης Αϊβάζης: Χρειάζεται αρκετό οξυγόνο

Γιάννης Αϊβάζης: Χρειάζεται αρκετό οξυγόνο
Γιάννης Αϊβάζης: Τα νεότερα με την κατάσταση της υγείας του.

Θετικός στον κορωνοϊό διεγνώσθη ο Γιάννης Αϊβάζης, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Παρ’ ότι πλήρως εμβολιασμένος από τον περασμένο Μάιο, ο ηθοποιός δεν γλίτωσε από τη νόσο της CoVid-19 που μολύνει και εμβολιασμένους.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή ύστερα από επικοινωνία που είχαν με τον ηθοποιό και τη σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, ο ηθοποιός είναι σε δύσκολη κατάσταση, καθώς χρειάζεται ανά διαστήματα μάσκα οξυγόνου.

Αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Όλα ξεκίνησαν σαν να είναι ένα κρυολόγημα. Παρακολουθούσε το οξυγόνο του και έτσι κατάλαβε ότι έχει covid» και ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε ότι ήταν μαζί του Σάββατο και έπαιζαν ποδόσφαιρο, πρόσθεσε: «Το είδα λίγο «σοβαρό». Είναι σοβαρά τα πράγματα…. ».

«Δεν είναι διασωληνομένος, χρειάζεται οξυγόνο κάποιες φορές», υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και τόνισε ότι συνεργάτης της που μίλησε μαζί του, ακουγόταν με δυσκολία η φωνή του!

Όπως ειπώθηκε, χθες, στο «Πρωινό», τα επίπεδα του οξυγόνου του έπεσαν το βράδυ της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η εισαγωγή του στο νοσοκομείο. Ο ίδιος έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού από τον περασμένο Μάιο και η νοσηλεία του είναι για τυπικούς λόγους, αφού δεν αντιμετωπίζει βαριά συμπτώματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments