Οικονομία

Λιβανός Σκυλακάκης: Συζήτησαν για την υλοποίηση προγράμματος υποδομών αγροτικής ανάπτυξης

Λιβανός Σκυλακάκης: Συζήτησαν για την υλοποίηση προγράμματος υποδομών αγροτικής ανάπτυξης
Λιβανός Σκυλακάκης: Την υλοποίηση Ολοκληρωμένου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Μετριασμού των Επιπτώσεων από την Κλιματική Κρίση συζήτησαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο Σπήλιος Λιβανός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Την υλοποίηση Ολοκληρωμένου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Μετριασμού των Επιπτώσεων από την Κλιματική Κρίση συζήτησαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο Σπήλιος Λιβανός υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η υλοποίηση αυτή θα γίνει μέσω Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης των επόμενων χρηματοδοτικών περιόδων και το Εθνικό ΠΔΕ.

Στόχος είναι η ολοκλήρωση ενός βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Προγράμματος Υποδομών Αγροτικής Ανάπτυξης και μετριασμού των επιπτώσεων από την κλιματική αλλαγή, εντός των χρονικών περιορισμών του Ταμείο Ανάκαμψης και Ανασυγκρότησης, με άμεσης προτεραιότητας δημόσια έργα προς όφελος των Ελλήνων παραγωγών, καταναλωτών και πολιτών προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας και των αγροτικών περιοχών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments