Πολιτική

Τασούλας για Γεννηματά: Το πιο δυνατό χειροκρότημα είναι το σημερινό που δεν θα το ακούσει

Τασούλας για Γεννηματά: Το πιο δυνατό χειροκρότημα είναι το σημερινό που δεν θα το ακούσει
Τασούλας για Γεννηματά: «Είχε παράλληλα πάντα στο νου της την έγνοια για την παράταξή της. Ήταν έτοιμη να συνεχίζει να προσφέρει στη χώρα».

«Η Φώφη Γεννηματά έδωσε το καλό παράδειγμα της επιλογής της ζωής και όχι της παραίτησης», τόνισε για αυτή ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, που αναφέρθηκε στην αξιοπρέπεια, την εντιμότητα και τη γενναιότητά της στην εξόδιο ακολουθία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ.

Τασούλας για Γεννηματά: «Η Φώφη Γεννηματά κατάλαβε ότι ό,τι επιτύγχανε θα το έκανε παρά τη σκληρή στροφή της μοίρας»

«Το παράδειγμα που έδινε, αυτό το στοιχείο κρατά συγκινημένους όλους τους Έλληνες, όλες τις πτέρυγες της Βουλής, κρατά τις σημαίες μεσίστιες, κρατά τη χώρα σε πάνδημο πένθος», σημείωσε. «Γεννήθηκε μέσα στην πολιτική και μέσα στον πρόλογο της μεταπολίτευσης, που κυριαρχούσε η πολιτική», υπενθύμισε, προσθέτοντας ότι τα εφόδια υπήρχαν, ώσπου η στροφή της μοίρας τα περιθωριοποίησε. Η Φώφη Γεννηματά κατάλαβε ότι ό,τι επιτύγχανε θα το έκανε παρά τη σκληρή στροφή της μοίρας.»

«Είχε παράλληλα πάντα στο νου της την έγνοια για την παράταξή της. Ήταν έτοιμη να συνεχίζει να προσφέρει στη χώρα. Η πολιτική ήταν ένα από τα κυρίαρχα κομμάτια της ζωής της. Επωμίστηκε άξια πολλούς ρόλους. Είχε ευγενικό πείσμα που την έκανε καλή σύζυγο, άξια μητέρα, σπουδαία πολιτικό. Το μεγαλυτερο χειροκρότημα ειναι αυτο που δεν θα ακουσει η ιδια, ειναι το σημερινό», δήλωσε ο ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας.

Τασούλας για Γεννηματά
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments