Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [27/10/21]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Τετάρτη [27/10/21]
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.
Ερωτοσκόπιο: Δείτε τις σημερινές πλανητικές προβλέψεις και για τα 12 ζώδια.

Το σημερινό πλανητικό σκηνικό μπορεί να φέρει αναστάτωση στην καθημερινότητα των ζωδίων.

Κριός

Φίλοι μου Κριοί, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει το θάρρος να σας ανοιχτεί ερωτικά, θα περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε έναρξη σχέσης. Ανοίγεται καινούργιος ορίζοντας, είναι πολύ πιθανό να ερωτευτείτε, δε θα βάλετε φρένο στις αισθήσεις σας. Έρχονται έντονες ερωτικές εξελίξεις που θα αποτελέσουν βάση νέας ερωτικής αρχής, αλλάζουν τα δεδομένα σας.

Ταύρος

Αγαπητοί μου Ταύροι, θερμές και αρκετά τολμηρές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει αποτελεσματική κατάληξη. Καταφθάνει καινούργια γνωριμία, θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, εσείς οι ελεύθεροι θα βρείτε πεδίο δράσης. Εσείς που είστε σε σχέση ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

Δίδυμος

Φίλοι μου Δίδυμοι, απελευθερωμένη θα κάνει τη στάση σας, βασική σας επιθυμία θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε. Η εξομολόγηση ενός προσώπου θα εξιτάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, ελέγξτε την τάση που θα έχετε για ελευθερία και ανεξαρτησία. Για τους άνευ σχέση, μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό.

ζώδια σήμερα

Καρκίνος

Φίλοι μου Καρκίνοι, επιθυμία σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας με στόχο να βγείτε από την ερωτική στασιμότητα, να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Εσάς που είστε χωρίς σχέση θα σας δοθεί άνοιγμα για νέο ερωτικό ενδεχόμενο, με ελκυστικό πρόσωπο θα συνομιλήσετε, η περεταίρω εξέλιξη θα βρίσκεται στο χέρι σας. Εσείς που είστε σε δεσμό θα θελήσετε να περάσετε σε στάδιο ακόμα πιο σταθερό ίσως και δεσμευτικό.

Λέοντας

Φίλοι μου Λέοντες, θα έχετε την επιθυμία να νιώσετε ελεύθεροι, να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας. Εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε την πεισματική και αντιδραστική στάση. Θα πάρετε αποφάσεις που θα αιφνιδιάσουν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, προσοχή στις επιπολαιότητες και στις υπερβολές.

Παρθένος

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει τον δυναμισμό σας, θα εμφανιστείτε εκδηλωτικοί και εξωστρεφείς. Ειλικρινής και αποκαλυπτικός διάλογος που θα ανοίξετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει κατάληξη ένωσης, αν υπάρχει χωρισμός το αποτέλεσμα θα είναι επανασύνδεση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα ανοίξετε προσωπική κουβέντα με καινούργιο πρόσωπο, από τις διαθέσεις σας θα εξαρτηθεί αν θα γίνει έναρξη σχέσης.

Ζυγός

Φίλοι μου Ζυγοί, ανατροπές θα σημειωθούν στην καρδιά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε. Γοητευτικό πρόσωπο θα σας αναστατώσει ερωτικά, ενδέχεται να σας συνεπάρει έντονος ενθουσιασμός. Σήμερα δε θα σκοντάψετε σε αναστολές, δυναμική θα είναι η στάση σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι. Εσείς που είστε σε δεσμό, θα σταθεροποιήσει την πορεία σας.

Σκορπιός

Φίλοι μου Σκορπιοί, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα είστε προσιτοί, αυθόρμητοι και αρκετά εκδηλωτικοί. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην ερωτικό σας ταίρι, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.

Τοξότης

Φίλοι μου Τοξότες, η όψη της ημέρας, θα σας ενισχύσει με αισιοδοξία και τόλμη για δοκιμασίες και ερωτικές αλλαγές, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε μελλοντικά. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

Αιγόκερως

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να απαλλαγείτε απ περιορισμούς και συμβιβαστικές συνήθειες, με ουσιαστικές πράξεις θα αλλάξετε τα ανιαρά ερωτικά σας δεδομένα. Σας συμβουλεύω να χαλιναγωγήσετε την αντιδραστικότητα σας, για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις πιεστικές ενέργειες. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε καθημερινή επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι οι επαφές σας να πάρουν ερωτική έκταση.

Υδροχόος

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για καινούργιες περιπέτειες, θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε, και θα εκδηλωθείτε. Αποκαλυπτική και ερωτική θα είναι η διάθεση σας, καταφθάνουν απρόοπτες συναντήσεις. Σήμερα θα βρεθείτε οικιοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, θα σας συστήσουν πρόσωπο που η γνωριμία σας ενδεχομένως να αποδειχτεί μοιραία. Είναι πολύ πιθανό να σας συνεπάρει ένας καινούργιος έρωτας, ανοιχτή θα είναι η προοπτική μακροχρόνιου δεσμού.

Ιχθύς

Φίλοι μου Ιχθείς, δυναμική πρόταση θα έχετε από το πρώην ταίρι σας, δεχτείτε το ραντεβού που θα σας συζητηθεί, η κατάληξη θα είναι επανένωση. Εσείς οι ερωτικά μόνοι παίρνετε την απόφαση να βγείτε από την αδράνεια, η ανάγκη σας να αλλάξετε τα δεδομένα θα σας κάνει δεχτικούς στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Με καινούργιο πρόσωπο θα συνομιλήσετε, αυτή η γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να γίνει σταθερή σχέση.

Πηγή: zwdiasimera.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments