Αθλητισμός

Super League 2: Αναβλήθηκε λίγο πριν την σέντρα

Super League 2: Αναβλήθηκε λίγο πριν την σέντρα
Super League 2: Στις 15.00 ήταν προγραμματισμένη η σέντρα στη Super League 2, αλλά η πρεμιέρα αναβλήθηκε μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου στο Διαιτητικό. Μέσα και η Καβάλα.

Λίγες ώρες πριν από την επίσημη έναρξη της Super League 2, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε την αναβολή της «σέντρας» του πρωταθλήματος.

Μετά την χθεσινή εξέλιξη και τη δικαίωση της Ζακύνθου, στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίστηκε η αναβολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένη για αυτό το Σαββατοκύριακο (30-31/10). Μάλιστα, τη Δευτέρα (1/11) θα πραγματοποιηθεί η νέα κλήρωση για ην κατάρτιση του προγράμματος, ενώ στον Βόρειο όμιλο θα τοποθετηθεί η Καβάλα και στο Νότιο η Ζάκυνθος.

Η έναρξη του Πρωταθλήματος θα οριστεί, εκτός… νέου απροόπτου, για το επόμενο Σαββατοκύριακο 6 και 7 Νοεμβρίου.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ είχε κοινοποιήσει εξώδικο στη Λίγκα το βράδυ της Παρασκευής (29/10) και ζητούσε την αναβολή των αγώνων.

Super League 2:  Μέσα και η Καβάλα

Εκτός από τη Ζάκυνθο, την οποία θα πρέπει να εγγράψει η Λίγκα στο πρωτάθλημα, σε αυτό θα συμμετάσχει τελικά και η Καβάλα. Οι Αργοναύτες είχαν προαναγγήλει προσφυγή στο Διαιτητικό μετά τη δικαίωση της Ζακύνθου και ζητούσαν να μπουν κι εκείνοι στο πρωτάθλημα, κάτι που τελικά έγινε δεκτό. Η Ζάκυνθος θα συμμετάσχει στον Νότιο όμιλο, η Καβάλα στον βόρειο και πλέον θα πρέπει να γίνει νέα κλήρωση. Από τη στιγμή που κάθε όμιλος θα έχει πια 17 ομάδες, μία σε κάθε όμιλο θα έχει ρεπό κάθε εβδομάδα.

Super League 2: Όλα όσα θέλετε να ξέρετε

Η Super League 2, είναι η δεύτερη σε τάξη κατηγορία των επαγγελματικών πρωταθλημάτων του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά το Πρωτάθλημα της πρώτης Εθνικής (Super League 1) και πάνω από το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής (Football League).

Ιδρύθηκε με την αναδιάρθρωση του 2019 σαν «νέα ενδιάμεση κατηγορία» στην Ελλάδα και διοργανώνεται για πρώτη φορά την αγωνιστική περίοδο 2019-20 με συμμετοχή 12 ομάδων. Μέχρι τότε η δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου ήταν η Β΄ Εθνική (Football League από το 2010). Παρά την ονομασία της και τον διακριτικό τίτλο την διοργάνωση του πρωταθλήματος ανέλαβε η Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας (Ένωση Football League).

  • Ίδρυση 2019
  • Αριθμός ομάδων 12
  • Επίπεδο 2
  • Άνοδος Σούπερ Λιγκ 1
  • Υποβιβασμός Φούτμπολ Λιγκ
  • Τηλεοπτική κάλυψη ΕΡΤ Sports HD

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments