Ελλάδα

Ιεράπετρα: Σήμερα η κηδεία της άτυχης Νεκταρίας

Ιεράπετρα: Σήμερα η κηδεία της άτυχης Νεκταρίας
Ιεράπετρα: Mετά τις 14:00 το μεσημέρι τα τέσσερα παιδιά της, ο Κωνσταντίνος, η Τζένη, η Κατερίνα και ο Μάνος, η μητέρα της αλλά και τα αδέρφια της, θα της πουν το τελευταίο αντίο στον Αμπελούζο, τόπο καταγωγής της 48χρονης.

Η τελευταία πράξη της δράματος της νέας στυγνής γυναικοκτονίας που συγκλονίζει την Ιεράπετρα και την Ελλάδα, με θύμα την 48χρονη Νεκταρία θα γραφτεί σήμερα Σάββατο στον Ιερό Ναό Κοίμησης της Θεοτόκου, στον Αμπελούζο Ηρακλείου Κρήτης.

Το τελευταίο αντίο θα της πουν μετά τις 14:00 το μεσημέρι τα τέσσερα παιδιά της, ο Κωνσταντίνος, η Τζένη, η Κατερίνα και ο Μάνος, η μητέρα της αλλά και τα αδέρφια της, θα της πουν το τελευταίο αντίο στον Αμπελούζο, τόπο καταγωγής της 48χρονης.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, παραμένουν ακόμη σε κατάσταση σοκ μη μπορώντας να πιστέψουν ότι την πρώτη ημέρα που θα πήγαινε στη δουλειά, θα έπεφτε νεκρή από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της.

Ιεράπετρα: «Η Νεκταρία τον φοβόταν, τη χτυπούσε»

Την ίδια ώρα, συγκλονιστική είναι η μαρτυρία στενής φίλης της δολοφονημένης Νεκταρίας Μ. η οποία μιλώντας στο MEGA επισήμανε ότι η 48χρονη φοβόταν τον 54χρονο ο οποίος τη χτυπούσε και είχε επανειλημμένα κακοποιητική συμπεριφορά σε βάρος της.

Μάλιστα, όπως τόνισε η ίδια η άτυχη γυναίκα είχε καταγγείλει τα όσα συνέβαιναν στην αστυνομία.

«Ήταν αρκετά χρόνια σε διάσταση. Αυτός έμενε στο σπίτι, δεν έφευγε. Η Νεκταρία δούλευε 2 δουλειές για να μπορεί να συντηρεί το σπίτι, τα τέσσερα παιδιά τους και αυτόν. Δεν τη βοηθούσε καθόλου».

Oι εντάσεις μεταξύ τους ήταν συχνές, όπως υποστηρίζει η φίλη του θύματος:

«Την είχε απειλήσει, την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Τύχαινε πολλές φορές να πάω στο σπίτι και ο κύριος αυτός ήταν εκεί, κοιμόταν, και μας έλεγε “μιλάτε σιγά να μην τον ενοχλήσουμε”. Τον φοβόταν. Τον φοβόντουσαν και τα δύο τα παιδιά τα μικρά».

Ιεράπετρα: Είχε απευθυνθεί στην αστυνομία

Η 48χρονη είχε απευθυνθεί στην αστυνομία για την κατάσταση που βίωνε, χωρίς ωστόσο να γίνει καμία ενέργεια: «Είχε ζητήσει βοήθεια, είχε πάει στην αστυνομία».

Ωστόσο, αργά το βράδυ της Παρασκευής εκδόθηκε ανακοίνωση από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, σχετικά με την υπόθεση ανθρωποκτονίας στην οποία – όπως αναφέρεται:

«Σε καμία αστυνομική Υπηρεσία του ανωτέρω νομού, δεν είχε καταγραφεί ή καταγγελθεί οτιδήποτε, σε βάρος του εμπλεκόμενου ημεδαπού, που να σχετίζεται με την υπόθεση».

Όπως λέει η στενή της φίλη, προτεραιότητα τώρα είναι τα παιδιά: «Θα παρακαλέσω όλους τους κατοίκους της περιοχής να σεβαστούν τα παιδιά και να μη λένε όλα αυτά που λένε. Η Νεκταρία ήταν μια μάνα με όλα κεφαλαία. Όλοι είχαν να πουν έναν καλό λόγο», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments