Πολιτική

Δένδιας: Βρέθηκε και συζήτησε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Δένδιας: Βρέθηκε και συζήτησε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου
Δένδιας: Ο Υπουργός Εξωτερικών βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και συνομίλησε με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας συναντήθηκε σήμερα (1/11) στο Προεδρικό Μέγαρο με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου . Η συνάντηση αφορούσε θέματα εξωτερικής πολιτικής, όπως αναφέρει το ΑΠΕ.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ο Νίκος Δένδιας:

«Έγινα δεκτός σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, την οποία ενημέρωσα για τα τρέχοντα θέματα εξωτερικής πολιτικής».

Δένδιας: Συνάντηση με τον Σέρβο ΥΠΕΞ αύριο (2/11)

Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα συναντηθεί αύριο Τρίτη, 2 Νοεμβρίου 2021, στις 12.00 με τον Υπουργό Εξωτερικών της Σερβίας Νίκολα Σελάκοβιτς.

Μετά από το πέρας των διευρυμένων συνομιλιών, θα πραγματοποιηθούν κοινές δηλώσεις στον Τύπο. Δένδιας

Οι συζητήσεις αναμένεται να εστιάσουν στην ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε όλους τους τομείς, στην ευρωπαϊκή προοπτική της Σερβίας και γενικότερα των Δυτικών Βαλκανίων, στα περιφερειακά σχήματα συνεργασίας, καθώς και στις εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή.

Η επίσκεψη του Σέρβου Υπουργού Εξωτερικών πραγματοποιείται σε συνέχεια της επίσκεψης του Έλληνα Υπουργού εξωτερικών, στο Βελιγράδι, η οποία είχε λάβει χώρα τον περασμένο Απρίλιο.

θερμές ευχές του Νίκου Δένδια στη νέα πρεσβευτή του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα Ελίζαμπεθ Καρντόσο

Καλή επιτυχία στη θητεία της ευχήθηκε στη νέα πρεσβευτή του Λουξεμβούργου στην Ελλάδα Ελίζαμπεθ Καρντόσο (Elisabeth Cardoso), ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, ο οποίος την υποδέχθηκε σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών.

Στο πλαίσιο των άριστων σχέσεων Ελλάδας και Λουξεμβούργου, όπως επισημαίνεται σε ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και οι περιφερειακές εξελίξεις, με έμφαση στην Ανατολική Μεσόγειο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments