Ελλάδα

Αυγενάκης: Συλλυπητήρια για το θάνατο της Δήμητρας Ιορδανίδου

Αυγενάκης: Συλλυπητήρια για το θάνατο της Δήμητρας Ιορδανίδου
Αυγενάκης: Ο υφυπουργός Αθλητισμού έστειλε συλλυπητήρια στην οικογένεια της μαραθωνοδρόμου, Δήμητρας Ιορδανίδου.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης έστειλε τα συλλυπητήρια του  προς την οικογένεια της μαραθωνοδρόμου Δήμητρας Ιορδανίδου, η οποία έχασε τη ζωή της όταν παρασύρθηκε από φορτηγό, κινούμενη με το ποδήλατό της στη Θεσσαλονίκη.

Μάλιστα, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης ανέφερε σε ανάρτησή του στο twitter ότι για χάρη της μνήμη της , θα αφιερωθούν οι παράλληλες δράσεις οδικής ασφάλειας του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, ο οποίος προγραμματίζεται να αναβιώσει και να αναβαθμιστεί. Αυγενάκης

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια & οικείους της πρωταθλήτριάς μας, θύμα τροχαίου δυστυχήματος, Δήμητρας Ιορδανίδου. Στη μνήμη της θα αφιερωθούν οι παράλληλες δράσεις οδικής ασφάλειας του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας. Ανακοινώνουμε σύντομα την αναβαθμισμένη αναβίωσή του» γράφει στην ανάρτησή του ο κ. Αυγενάκης.

Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος της 42χρονη ποδηλάτισσας, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για την Δήμητρα Ιορδανίδου, που ήταν δρομέας του Αρίωνα Κουφαλίων. Το μοιραίο ατύχημα συνέβη όταν παρασύρθηκε από φορτηγό, ενώ οδηγούσε το ποδήλατό της στη συμβολή της Αγίου Δημητρίου με την Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Θεσσαλονίκη.

Η 42χρονη αθλήτρια που είχε κατακτήσει δύο φορές την 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές της 4η θέση στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Η Δήμητρα Ιορδανίδου μετείχε σταθερά στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου δρόμου, είχε εκπροσωπήσει στο παρελθόν τη χώρα μας σε διεθνείς μαραθωνίους, ενώ πριν λίγα 24ωρα συμμετείχε στα 8χλμ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος στα Τρίκαλα. Εργάζονταν στον φορέα «Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας» που ασχολείται με την ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης.

Είχε αγωνιστεί με τέσσερα διαφορετικά σωματεία αρχικά με τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια με το ΓΑΣ Κουφαλίων, με τον Ηρακλή και με τον Τρίτωνα Θεσσαλονίκης. Μόνο δυο αθλήτριες συλλόγων της Μακεδονίας – Θράκης έχουν επιτύχει μέχρι σήμερα καλύτερες επιδόσεις στο Μαραθώνιο της Αθήνας από εκείνη.  Πριν λίγα χρόνια σταμάτησε την ενασχόληση της με το μαραθώνιο και ασχολήθηκε με το τρίαθλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments