Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Θέλει Μαντί Καμαρά η Ρόμα

Ολυμπιακός: Θέλει Μαντί Καμαρά η Ρόμα
Ολυμπιακός: Στο στόχαστρο των Τζιαλορόσι ο χαφ των ερυθρόλευκων.

Ο Μαντί Καμαρά συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» με τη φανέλα του Ολυμπιακό, ανεβάζοντας τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό «χρηματιστήριο» κάθε σεζόν, όλο και περισσότερο. Ο άσσος από τη Νέα Γουινέα έχει προσελκύσει αρκετούς συλλόγους κορυφαίου επιπέδου και βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα πολλών «μεγαθηρίων» του ποδοσφαίρου.

Τελευταία έχει προστεθεί και η ομάδα της Ρόμα. Οι Τζιαλορόσι ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον 24χρονο box to box κεντρικό μέσο.

Οι Ιταλοί τονίζουν πως, η Ρόμα ενδιαφέρεται για τον Μαντί Καμαρά και μάλιστα δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του από τους «ερυθρόλευκους». Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως με ένα ποσό της τάξης των 15 εκατομμυρίων ευρώ θα μπορούσε να κλείσει η συμφωνία.

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός πως η ομάδα από τη πρωτεύουσα της Ιταλίας έχει στο στόχαστρό της και τον Αγκιμπού Καμαρά. Αυτό προκύπτει από το ίδιο ρεπορτάζ, στο οποίο αναφέρεται πως οι άνθρωποι της ομάδας τον παρακολουθούν στενά.

Ο Μαντί Καμαρά φέτος έχει καταγράψει 14 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε αυτές έχει σημειώσει 2 γκολ και 1 ασίστ σε 1.052 λεπτά συμμετοχής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments