Αθλητισμός

Ευρωλίγκα: Τέλος ο Μπερτομέου

Ευρωλίγκα: Τέλος ο Μπερτομέου
Ευρωλίγκα: Η εποχή Μπερτομέου τελειώνει καθώς με ψήφους 6-5 των μετόχων, θα αποχωρήσει στο τέλος Ιουνίου.

Η εποχή Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα τελειώνει, καθώς με ψήφους 6-5 των μετόχων απομακρύνεται από τη θέση του στις 30/6/22. «Παγώνουν» όλες οι πειθαρχικές διώξεις καρά προσώπων και ομάδων.

Ολοκληρώνεται η παρουσία του Τζόρντι Μπερτομέου στην Ευρωλίγκα, μετά από 20 και πλέον χρόνια. Όπως μετέδωσε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, οι μέτοχοι της διοργάνωσης αποφάσισαν με ψήφους 6-5 στη σημερινή τηλεδιάσκεψή τους να απομακρύνουν τον CEO της διοργάνωσης από τη θέση του, με τη θητεία του να ολοκληρώνεται τυπικά στις 30 Ιουνίου 2022.

Έφτασε η ώρα της μεγάλης αλλαγής στην EuroLeague, σε μια μέρα ορόσημο για τη διαδρομή της, αφού οι μέτοχοι αποφάσισαν στη Γενική Συνέλευση την απομάκρυνση του Τζόρντι Μπερτομέου στο τέλος της σεζόν.

Πλέον έχει ενδιαφέρον πώς θα αντιδράσει και ο ίδιος ο Τζόρντι Μπερτομέου στα νέα δεδομένα, που του ανακοινώθηκαν. Αν δηλαδή θα αποδεχτεί τις προθέσεις των μετόχων και θα δεχτεί να τους διευκολύνει στις διαδικασίες διαδοχής ή αν θα ψάξει να βρει τρόπους ώστε να καθυστερήσει τις εξελίξεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments