Αθλητισμός

Μίλαν – Πόρτο 1-1: Με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης οι ροσονέρι

Μίλαν – Πόρτο 1-1: Με το ένα πόδι εκτός Ευρώπης οι ροσονέρι
Μίλαν - Πόρτο 1-1: Η ισοπαλία με την Πόρτο, αφήνει τους ροσονέρι ουραγό στο παιχνίδι της πρόκρισης στην φάση των νοκ άουτ.

Μίλαν και Πόρτο διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην 4η αγωνιστική του Champions League. Το αποτέλεσμα των ροσονέρι είναι αρνητικό, καθώς τους αφήνει ουραγό στον Όμιλο, ενώ οι Πορτογάλοι θέτουν τις βάσεις για την πρόκριση στους αγώνες νοκ άουτ.

Πιο συγκεκριμένα, η Μίλαν πήρε τον πρώτο βαθμό της στον 2ο όμιλο του Champions League μόλις στην 4η αγωνιστική. Οι Ιταλοί μένουν ουραγοί στη βαθμολογία και αρκετούς βαθμούς πίσω από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω τους, ακόμα και για την 3η θέση και το Europa League.

Φάσεις και γκολ

Η Μίλαν έψαχνε την πρώτη νίκη όμως μόλις στο 6ο λεπτό βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Σε μία φάση που πιθανόν προηγήθηκε επιθετικό φάουλ, όπως και με το νικητήριο γκολ στο παιχνίδι του “Ντραγκάο”, ο δραστήριος Μάρκο Γκρούγιτς έκλεψε, έδωσε ασίστ στον Λουίς Ντίας και ο Κολομβιανός έκανε το 1-0.

Οι Πορτογάλοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του 1ου ημιχρόνου και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, με τον Τσίπριαν Ταταρουσάνου να κάνει δύο πολύ σημαντικές επεμβάσεις. Η απάντηση ήταν ένα μακρινό σουτ του Ολιβιέ Ζιρού, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Ντιόγκο Κόστα.

Όσο κυλούσε ο χρόνος, οι παίκτες του Στεφάνο Πιόλι έπαιρναν απόφαση να επιτεθούν ακόμη περισσότερο. Ο Ραφαέλ Λεάο δεν βρέθηκε σε καλή θέση κι έκανε άσκοπες κινήσεις, όμως τελικά το γκολ ήρθε με βοήθεια από τους “δράκους”. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Ισμαέλ Μπενασέρ και φάση διαρκείας, ο Σαρλ Μπεμπά σημείωσε αυτογκόλ κι έβαλε τη Μίλαν στο παιχνίδι.

Λίγο αργότερα ο Πιόλι έβαλε και τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς στο ματς, με τον Σουηδό να συμμετέχει σε τρεις επικίνδυνες επιθέσεις που κόπηκαν λόγω οφσάιντ. Αυτές ήταν κι οι πιο απειλητικές στιγμές στα τελευταία λεπτά, με το 1-1 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις

ΜΙΛΑΝ: Ταταρουσάνου, Καλάμπρια (46′ Καλουλού), Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερναντέζ, Τονάλι (68′ Κεσιέ), Μπενασέρ, Σαλεμάκερς, Ντίαθ (68′ Κρούνιτς), Λεάο, Ζιρού (76′ Ιμπραχίμοβιτς)

ΠΟΡΤΟ: Ντ. Κόστα, Μάριο, Πέπε, Μπεμπά, Σανουσί, Οτάβιο (86′ Μαρτίνεθ), Ουρίμπε, Ολιβέιρα (70′ Βιτίνια), Ντίας (79′ Μπρ. Κόστα), Ταρεμί (85′ Ακίνο), Εβανίλσον (79′ Κονσεϊσάο)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments