Lifestyle

Gwyneth Paltrow – Dakota Johnson: Η εμφάνισή τους στο Gucci Love Parade

Gwyneth Paltrow – Dakota Johnson: Η εμφάνισή τους στο Gucci Love Parade
Το ντύσιμο της Gwyneth Paltrow ήταν μόνο ένα παράδειγμα του παρελθόντος που επιστρέφει στο παρόν στην επίδειξη μόδας της Gucci για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, που ονομάστηκε «Gucci Love Parade».

Η Gwyneth Paltrow ξαναφόρεσε το εμβληματικό κόκκινο βελούδινο κοστούμι του 1996 για το Love Parade Show της Gucci, μεταδίδοντας τα ωραία και γεμάτα στυλ vibes της στη Dakota Johnson, που απόπνεε γοητεία με ένα φτερωτό φόρεμα.

Το ντύσιμο της Gwyneth Paltrow ήταν μόνο ένα παράδειγμα του παρελθόντος που επιστρέφει στο παρόν στην επίδειξη μόδας της Gucci για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022, που ονομάστηκε «Gucci Love Parade». Η ίδια η συλλογή ήταν αφιερωμένη στο Hollywood και τη χρυσή του εποχή. περιλάμβανε υπερβολικά ρούχα απευθείας από την ασημένια οθόνη, με νεύματα σε θρυλικούς ηθοποιούς όπως η Μέριλιν Μονρόε, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ και άλλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety (@variety)

Εν τω μεταξύ, οι μεγαλύτερες διασημότητες του σήμερα έδωσαν το παρών στην πρώτη σειρά, η οποία εκτεινόταν σε όλο το μήκος του Hollywood Walk of Fame. Η ποπ σταρ της Gen Z, Billie Eilish, εμφανίστηκε με ένα δαντελένιο σύνολο και ολοκλήρωσε το ξανθό shag χτένισμά της με ένα κρυστάλλινο στολισμένο headpiece.

Η Miley Cyrus, η οποία πρόσφατα προώθησε το νέο άρωμα Gucci Flora Gorgeous Gardenia, φόρεσε ένα αστραφτερό μίνι φόρεμα με φτερό που ήταν πράγματι πολύ παλιό Hollywood. Οι Dakota Johnson, Lizzo, Florence Welch, Tracee Ellis Ross, Awkwafina, Steven Yeun και Jeremy O. Harris ήταν επίσης παρόντες. Α, και ο Τζάρεντ Λέτο περπάτησε στην πασαρέλα. Η Dakota Johnson είχε σίγουρα καλή παρέα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments