Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία στον όμιλο μετά την ήττα από την Άιντραχτ

Ολυμπιακός: Η βαθμολογία στον όμιλο μετά την ήττα από την Άιντραχτ
Ολυμπιακός: Μετά την ήττα από την Άιντραχτ, οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στον πίνακα της βαθμολογίας στη 2η θέση στο -4 από τους Γερμανούς.

Μετά από δύο επιτυχίες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές απέναντι σε Αντβέρπ (2-1 εντός) και Φενέρμπαχτσε (3-0 εκτός), ο Ολυμπιακός έχασε από την Άιντραχτ με 1-2. Μετά από την ήττα, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην δεύτερη θέση στον Όμιλο.

Πιο συγκεκριμένα, οι ερυθρόλευκοι έχασαν 2-1 για την 4η αγωνιστική του Europa League και παρέμειναν στη δεύτερη θέση με έξι πόντους. Στην κορυφή του ομίλου βρίσκονται οι αετοί με δέκα βαθμούς και πλέον οι ελπίδες για την πρώτη θέση μειώνονται με τη δεύτερη θέση να είναι ο πιο ρεαλιστικός στόχος.

Η βαθμολογία και το πρόγραμμα

*Ο 1ος προκρίνεται στη φάση των 16 *Ο 2ος παίζει σε έξτρα γύρο για την πρόκριση στους 16 με τρίτο από τους ομίλους του Champions League *Ο 3ος προκρίνεται στον έξτρα γύρο του Europa Conference League *Ο 4ος αποκλείεται

Φάσεις και γκολ στον αγώνα

Τα πρώτα λεπτά στο δεύτερο μέρος δεν είχαν καλό ρυθμό. Ο Ολυμπιακός είχε μεν την κατοχή, αλλά δεν απειλούσε ουσιαστικά. Η Άιντραχτ προσπαθούσε να χτυπήσει στην κόντρα με την ταχύτητά της, χωρίς ωστόσο να γίνουν ουσιαστικοί. Η πρώτη καλή στιγμή καταγράφηκε για τους ερυθρόλευκους στο 57ο λεπτό. Ο Αραμπί έβγαλε στον Ονιεκούρου μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε ένα δυνατό σουτ από καλή θέση, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η Άιντραχτ έγινε απειλητική στο 69ο λεπτό. Ο Λίντστρεμ έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, με τον Βατσλίκ να διώχνει με γροθιές. Ο Μαρτίνς θέλησε να αλλάξει κάποια πράγματα και στο 71ο λεπτό πέρασε τον Βαλμπουενά στη θέση του Ονιεκούρου. Στο 74ο λεπτό ο Αραμπί πήρε κεφαλιά πάνω στον Τραπ. Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλησε φρεσκάρει την επίθεσή του με τον Ρόνι Λόπες και τον Τικίνιο να πΕρνούν στις θέσεις των Αραμπί και Μασούρα στο 82ο λεπτό.

Τελικά, το γκολ κατάφερε να το βρει στο 90+2′ η Άιντραχτ με τον Χάουγκε. Αντεπίθεση από αριστερά ύστερα από κλέψιμο στον Λαλά, ο Λίντστρεμ κάνει την κούρσα, την κατάλληλη στιγμή δίνει την παράλληλη με την εστία μπαλιά, ο Μπα δεν μπορεί να κόψει και ο Χάουγκε από κοντά κάνει το 2-1.

EUROPA LEAGUE 2021-2022 / ΟΣΦΠ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments