Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μεταγραφή “βόμβα” με σφραγίδα Μαρινάκη

Ολυμπιακός: Μεταγραφή “βόμβα” με σφραγίδα Μαρινάκη
Ολυμπιακός: Μεταγραφή αεροδρομίου...

Η χειμερινή, μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου δεν είναι και τόσο κοντά, αφού υπάρχουν σχεδόν δυο γεμάτοι μήνες, αλλά σε αρκετές ομάδες ήδη έχουν ξεκινήσει να προετοιμάζονται για τις κινήσεις που θα κάνουν με σκοπό την ενίσχυση του ρόστερ τους.

Ο Ολυμπιακός, που απόψε δίνει τελικό με τη  Άιντραχτ, ψάχνεται και για χαφ, αφού Μαντί, Αγκιμπού και Κούντε θα λείψουν σχεδόν ένα μήνα λόγω Κόπα Άφρικα, αλλά και για στόπερ με δεδομένο ότι ο Σεμέδο δύσκολα θα μείνει στην ομάδα. Παπασταθόπουλος και Σισέ έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί και ο Μπα ψάχνει να βρει τον καλό του εαυτό, έχοντας μείνει αρκετό καιρό στον πάγκο.

Ένα όνομα που απασχόλησε την ερυθρόλευκη ΠΑΕ το καλοκαίρι, αλλά για λίγο δεν κατέληξε σε happy end η υπόθεση, είναι ενός αγαπημένο παιδιού, τόσο στο Ρέντη, όσο και στο Πασαλιμάνι και στα γραφεία της διοίκησης. Ο λόγος φυσικά για τον Κώστα Μανωλά, που αποτελεί και διακαή πόθο του κόσμου της ομάδας για να επιστρέψει, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως ο καλύτερος Έλληνες στόπερ της γενιάς του θέλει όσο ποτέ ξανά να φορέσει πάλι την ερυθρόλευκη ριγωτή με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Ένα παιδί με πειραιώτικη ψυχή που έκανε την Ευρώπη να μιλά με τις εμφανίσεις του στη Ρόμα και στη Νάπολι, θέλει να γυρίσει στο μεγάλο λιμάνι και να ρίξει άγκυρα.

«Καψούρα» του Βαγγέλη Μαρινάκη που θέλει πολύ να βλέπει παίκτες, ειδικά Έλληνες, να παίζουν σαν θύρα 7!

Το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Πρωταθλητή» αναστατώνει τους φίλους της ομάδας, αφού κάνει λόγο για το μεγάλο come back του στον Πειραιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments