Ελλάδα

Κάρυστος: Νεκρός 75χρονος που έπεσε από την καρέκλα του

Κάρυστος: Νεκρός 75χρονος που έπεσε από την καρέκλα του
Κάρυστος: 75χρονος άνδρας βρήκε θάνατο όταν του έσπασε η καρέκλα και έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

Τραγικό δυστύχημα συνέβη στην Κάρυστο Εύβοιας όταν 75χρονος άνδρας χτύπησε το κεφάλι του στον τοίχο ύστερα από πτώση από την καρέκλα. Το τραγικό συμβάν συνέβη χθες (3/11) στην Αμυγδαλία Καρύστου με θύμα τον ηλικιωμένο άνδρα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του evima.gr καθόταν στην αυλή του όταν έσπασε η καρέκλα με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε στο σημείο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καρύστου, όπου διαπιστώθηκε από τους γιατρούς ο θάνατός του Προανάκριση για το τραγικό συμβάν, διενεργεί το ΑΤ στην Κάρυστος Εύβοιας.

Κάρυστος

Νεκρός ηλικιωμένος σε τροχαίο στην Κρήτη

Ένα ανάλογο περιστατικό συνέβη την Τρίτη (2/11) στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν ένας ηλικιωμένος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από γκρεμό στο Ηράκλειο,  το μεσημέρι, σε τοποθεσία κοντινή στο χωριό Ορεινό Ιεράπετρας όταν ξέφυγε από την πορεία και έπεσε στο γκρεμό.
Κάρυστος

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της πυροσβεστικής υπηρεσίας, πλήρωμα του ΕΚΑΒ αλλά και εθελοντές, που συμμετείχαν στη διαδικασία ανάσυρσης του ηλικιωμένου, ο οποίος σύμφωνα με το ΕΚΑΒ ήταν ήδη νεκρός. Το άψυχο σώμα του ηλικιωμένου, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, ενώ η Αστυνομία διερευνά τα αιτία πρόκλησης του δυστυχήματος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments