Ελλάδα

Λάρισα καταγγελία: Εισαγγελική παρέμβαση για βιασμό της εκπαιδευτικού

Λάρισα καταγγελία: Εισαγγελική παρέμβαση για βιασμό της εκπαιδευτικού
Λάρισα καταγγελία: Η εκπαιδευτικός, σύμφωνα με πληροφορίες προσκόμισε στην Εισαγγελία και φόρεμα στο οποίο υπάρχουν ίχνη σπέρματος.

Εισαγγελική παρέμβαση προκλήθηκε μετά την καταγγελία για βιασμό εκπαιδευτικού από τον προϊστάμενό της. Η υπόθεση έχει ταράξει τη Λάρισα, ενώ παρενέβη και το υπουργείο Παιδείας. Τη διενέργεια της κατεπείγουσας εισαγγελικής προκαταρκτικής εξέτασης διέταξε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Λάρισα καταγγελία: Παρενέβη το υπουργείο Παιδείας για την σεξουαλική κακοποίηση της εκπαιδευτικού

Η υπόθεση προκάλεσε και την άμεση αντίδραση της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως η οποία έδωσε γραπτή εντολή στον γενικό γραμματέα του υπουργείου να διενεργήσει προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση. Λάρισα καταγγελία

Η 44χρονη εργαζόμενη εκπαιδευτικός, στη μήνυση που κατέθεσε, κατηγορεί τον προϊστάμενό της πως η κοινή τους βραδινή έξοδος σε παραλιακό δήμο της Λάρισας στα μέσα του περασμένου Σεπτεμβρίου, κατέληξε στον βιασμό της μέσα στο αυτοκίνητό της χωρίς την συναίνεση της.

Η μητέρα δύο παιδιών κατέθεσε μήνυση για βιασμό κατά του προϊσταμένού της. Η εκπαιδευτικός, σύμφωνα με πληροφορίες προσκόμισε στην Εισαγγελία και φόρεμα στο οποίο υπάρχουν ίχνη σπέρματος. Για το θέμα έχει ενημερωθεί ο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με όσα διηγήθηκε το επεισόδιο συνέβη στις 17 Σεπτεμβρίου 2021 όταν βρέθηκε με τον προϊστάμενό της εκτός εργασιακού χώρου στο ίδιο αυτοκίνητο και εκείνος απαίτησε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του.

Λάρισα Κακοποίηση

Λάρισα καταγγελία: Η ανατριχιαστική περιγραφή της εκπαιδευτικού

Κάνοντας μια ανατριχιαστική περιγραφή όσων συνέβησαν εκείνο το βράδυ η εκπαιδευτικός, αναφέρεται και στα όσα ακολούθησαν με την ίδια αφού ενημέρωσε το σύζυγό της για το συμβάν, να προσπαθεί να μαζέψει τα συντρίμμια της και να σταθεί στα πόδια της με πρώτο βήμα να αποχωρήσει από τη δουλεία της.
Ο δικηγόρος της εκπαιδευτικού, Θωμάς Παπαλιάγκας, μίλησε για την ψυχική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η καθηγήτρια λέγοντας ότι βρίσκεται ήδη στην πέμπτη εβδομάδα αναρρωτικής άδειας και προσπαθεί να βρει τον εαυτό της. Ο ψυχίατρος που την παρακολουθεί συνιστά την αποφυγή στην έκθεση του εργασιακού της περιβάλλοντος, αφού της ξυπνά τραυματικές μνήμες. Μάλιστα ο κ. Παπαλιάγκας υποστηρίζει ότι ο προϊστάμενος αρνείται να της εγκρίνει τη μετακίνηση σε άλλη υπηρεσία προφανώς γιατί θέλει να την ελέγχει. Και λόγω αυτής του της συμπεριφοράς ο ίδιος συνέταξε αναφορά προς την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments