Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Άσχημα τα νέα για την αγαπημένη παρουσιάστρια

Κατερίνα Καινούργιου: Άσχημα τα νέα για την αγαπημένη παρουσιάστρια
Κατερίνα Καινούργιου: Δεν πάνε καλά τα πράγματα. Τι της συνέβη;

Η Κατερίνα Καινούργιου φέτος άλλαξε τηλεοπτική στέγη και παρουσιάζει κάθε πρωί το «Super Κατερίνα» στον Alpha. Μπορεί τα επαγγελματικά της να πηγαίνουν όλα καλά, αλλά στα προσωπικά της τα πράγματα δεν είναι ιδανικά, καθώς ακόμα μια σχέση έληξε άδοξα, απ’ όσα φαίνεται.

Επιβεβαιώνονται, λοιπόν οι φήμες χωρισμού της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, οι οποίοι μετά από τρία περίπου χρόνια κοινής πορείας, έδωσαν τέλος στη σχέση τους.

Και σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «Λοιπόν», υπάρχει πολύ συγκεκριμένος λόγος για τον χωρισμό αυτό.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι μάλωσε πολύ άσχημα, με τον επιχειρηματία να μαζεύει τα πράγματά του και να φεύγει για Κοπενγχάγη για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για αναψυχή συνάμα. Η ρήξη φέρεται να είναι οριστική, κι αυτό διότι οι δυο τους έφτασαν σε ένα σημείο που συνειδητοποίησαν πως θέλουν πολύ διαφορετικά πράγματα από τη σχέση αυτή.

Πιο συγκεκριμένα, η 36χρονη Καινούργιου επιθυμεί διακαώς να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια, ενώ ο κατά 5 χρόνια μικρότερός της επιχειρηματίας βρίσκεται σε πολύ διαφορετικά φάση της ζωής του και δεν επιθυμεί καμία δέσμευση.

Να σημειωθεί πως η Κατρίνα έχει εκφράσει ουκ ολίγες φορές δημόσια την επιθυμία της για γάμο και παιδί, ενώ τον τελευταίο καιρό είχε πολλάκις παραδεχτεί στον αέρα της εκπομπής της πως «δεν ξέρει αν θα παντρευτεί ποτέ με τον Φίλιππο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments