Αθλητισμός

Καρλίτος: «Είναι το καύσιμο μας ο κόσμος στα γήπεδα»

Καρλίτος: «Είναι το καύσιμο μας ο κόσμος στα γήπεδα»
Καρλίτος: «Χωρίς τους οπαδούς μας δεν μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε να έλθουν στο γήπεδο διότι τους χρειαζόμαστε πολύ».

Ο Καρλίτος μίλησε για την επιστροφή των οπαδών του Παναθηναϊκού στα γήπεδα, την εντυπωσιακή εκκίνησή του στην εφετινή σεζόν και τον τίτλο που θέλει να κατακτήσει με το «τριφύλλι».

Ο Ισπανός επιθετικός αποτελεί σημείο αναφοράς στην επίθεση του Παναθηναϊκού κι ο παίκτης που θα σηκώσει όλο το βάρος της επιθετικής γραμμής των «πράσινων». Καρλίτος

Ο 31χρονος αναφέρθηκε στη στήριξη του κόσμου του «τριφυλλιού» και επεσήμανε πως στόχος είναι ένας τίτλος με τον Παναθηναϊκό και όχι η πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καρλίτος, εν όψει του κυριακάτικου (07/11, 19:30) αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης»:

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Πάντοτε όταν δύο μεγάλοι σύλλογοι βρίσκονται αντιμέτωποι, είναι λογικό οι μικρές λεπτομέρειες να είναι ο λόγος που θα σε κάνουν να πάρεις τους τρεις πόντους ή όχι».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Θεωρώ ότι μας δίνουν πάρα πολλά. Είναι το καύσιμό μας. Χωρίς τους οπαδούς μας δεν μπορούμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και περιμένουμε να έλθουν στο γήπεδο διότι τους χρειαζόμαστε πολύ». Καρλίτος

Για το εξαιρετικό ξεκίνημά του:

«Δεν αγωνίζομαι μόνος, παίζω με άλλους 25 παίκτες. Άρα δεν είμαι μόνο εγώ. Αυτή χρονιά ξέρουμε τι θέλουμε και το στυλ είναι διαφορετικό. Όλα περιτριγυρίζονται γύρω από το καλό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει πολύ αυτό».

Για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ:

«Ίσως ο κόσμος νομίζει πως σίγουρα το σκέφτομαι αλλά δεν το εκφράζω. Πιστέψτε με, δεν το σκέφτομαι καθόλου γιατί είχα την τύχη να κερδίσω τον τίτλο αυτό στην Πολωνία, όπου ήμουν πρώτος σκόρερ στην Ektraklasa. Είναι κάτι το οποίο έχω ήδη κερδίσει και προτιμώ κάποιον άλλο τίτλο».

Για την επιστροφή στην Ευρώπη:

«Όλοι το πιστεύουμε αυτό γιατί αν δεν το κάναμε, δεν θα ήμασταν εδώ, να δουλεύουμε κάθε μέρα. Η δύναμη της ομάδας μάς σπρώχνει να κερδίσουμε τα πάντα και φυσικά ως επαγγελματίες, προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε να κερδίσουμε κάποιον τίτλο στο τέλος της χρονιάς».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments