Ελλάδα

Βόλος: Ο 28χρονος επιδειξίας παρενόχλησε και τέταρτη γυναίκα

Βόλος: Ο 28χρονος επιδειξίας παρενόχλησε και τέταρτη γυναίκα
Βόλος: Ο 28χρονος επιδειξίας παρενόχλησε και τέταρτη γυναίκα την ίδια μέρα κατεβάζοντας το παντελόνι και το εσώρουχο του μπροστά της.

Ο Βόλος και οι κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να πιστέψουν μια ακόμη καταγγελία από άνδρα επιδειξία. Αυτή τη φορά είναι η τέταρτη που διαπράττει και βαραίνει  τον 28χρονο επιδειξία στην περιοχή του Βόλου.

Ο 28χρονος σάτυρος που τον αναζητούσαν οι αρχές ύστερα από τέσσερις καταγγελίες κατάφεραν να τον πιάσουν το βράδυ της Πέμπτης (4/11) οι οποίοι βρήκαν στην κατοχή του και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 26,06 γραμμαρίων. Βόλος

Η καταγγελία της γυναικάς αναφέρει πως την πλησίασε και κατέβασε το παντελόνι του μπροστά της

Ο Βόλος έχει διαταραχθεί από την καταγγελία της γυναίκας, που πληροφορήθηκε όσα είχαν προηγηθεί της σύλληψης του νεαρού σάτυρου, αναφέρει ότι την είχε πλησιάσει τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης και είχε κατεβάσει το παντελόνι του μπροστά της επιδεικνύοντάς της τα γεννητικά του όργανα. Η κατάθεσή της προστέθηκε στην δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ο 28χρονος είχε εντοπιστεί ύστερα από καταγγελίες δυο γυναικών, μπροστά στις οποίες έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα την ίδια βραδιά, ενώ τα ξημερώματα της Δευτέρας ακολούθησε μια 20χρονη φοιτήτρια όταν μπήκε σε πολυκατοικία στο κέντρο του Βόλου και κατέβασε μπροστά της το παντελόνι και το εσώρουχό του. Όμως, η νεαρή γυναίκα τον έσπρωξε και τον έβγαλε από την πολυκατοικία.
Από το βιντεοσκοπικό υλικό που κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας, οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατάφεραν να εντοπίσουν τον ύψους 1,85 μ. νεαρό που φορούσε μπουφάν με κουκούλα και να τον προσάγουν στην Ασφάλεια. Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν είχε παρενοχλήσει και άλλες γυναίκες.
Βόλος

Την ίδια ώρα, σοκάρουν και οι εικόνες που έρχονται στο φως  από την περιοχή στο Νότιο Πήλιο

Όπου ο σύντροφος της άτυχης γυναίκας την κρατούσε κλειδωμένη και την απειλούσε επειδή ήθελε να τον χωρίσει. Ένα σοκαριστικό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας. Ο 54χρονος μετά από διαπληκτισμό με την 55χρονη σύντροφό του στο σπίτι του, τη χτύπησε με γροθιές και κλωτσιές και όταν η γυναίκα θέλησε να φύγει, της πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου της, την κλείδωσε στο σπίτι του, ενώ επιπλέον την απείλησε κρατώντας σφυρί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments