Αθλητισμός

Μπακασέτας: Εκτός για τρεις εβδομάδες

Μπακασέτας: Εκτός για τρεις εβδομάδες
Μπακασέτας: Δεν θα μπορεί να αγωνιστεί για τρείς εβδομάδες στην Εθνική ομάδα και στην Τραμπζονσπόρ ύστερα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής του.

Ο Τάσος Μπακασέτας δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα και στην Τραμπζονσπόρ ύστερα από τα αποτελέσματα της μαγνητικής του 28χρονου μεσοεπιθετικού σύμφωνα με μέσο της γειτονικής μας χώρας. Μπακασέτας

Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Fanatik» αναφέρει πως ο Τάσος Μπακασέτας θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για τρεις εβδομάδες. Υπενθυμίζουμε ότι ο πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος τραυματίστηκε στο γόνατο στο 27ο λεπτό της πρόσφατης αναμέτρησης της ομάδας του με την Μπεσίκτας.

 Αν το επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο αρχηγός της εθνικής ομάδας δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για τα παιχνίδια των προκριματικών του Μουντιάλ κόντρα σε Ισπανία (11/11) και Κόσοβο (14/11). Βέβαια, στην αναμέτρηση με την «φούρια ρόχα» δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω τιμωρίας.

Πλέον αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Τραπεζούντας ή από τον ίδιο.

Ο τραυματισμός του 28χρονου άσου προήλθε από το σκληρό μαρκάρισμα του Γκεζάλ, με τον ίδιο να προσπαθεί για λίγο να συνεχίσει, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και αποχώρησε. Τη θέση του πήρε ο Μανώλης Σιώπης.

Να σημειωθεί πως είχε χάσει και το ματς με την Γκιοζτέπε στις 23 Οκτωβρίου, λόγω προβλήματος στον μηρό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments