Video

J2US: «Κόλασε» η Ιωάννα Τούνη με τραγούδι της Βανδή στο κλουβί

J2US: «Κόλασε» η Ιωάννα Τούνη με τραγούδι της Βανδή στο κλουβί
J2US: Έτσι σκορπά με ευκολία πανικό στο J2US η Ιωάννα Τούνη.

Για μια ακόμα φορά στη σκηνή του J2US βρέθηκε η Ιωάννα Τούνη πλάι στον παρτενέρ της, Νικηφόρο το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha. Αυτήν όμως την βραδιά, η εκρηκτική ξανθιά κλήθηκε να ερμηνεύσει το κομμάτι που όλοι γνωρίσαμε με την φωνή της Δέσποινας Βανδή.

Αυτό δεν ήταν άλλο από την τεράστια επιτυχία «Α πα πα» σε μουσική και στίχους του Φοίβου. Σε κάθε περίπτωση, κάτι η… σέξι εμφάνιση από την Ιωάννα Τούνη κάτι το σκηνικό στο οποίο και δέσποζε ένα κλουβί, η θερμοκρασία ανέβηκε επικίνδυνα στο πλατό του J2US.

Τα σχόλια για την Ιωάννα Τούνη από την κριτική επιτροπή, δε, ήταν σχεδόν διθυραμβικά για την συγκεκριμένη εμφάνιση. «Εντυπωσιακό αυτό το κίνκυ σκηνικό και εσύ… σαδομαζό να βγαίνεις έξω» τόνισε με χιούμορ η Δέσποινα Βανδή κατά την κριτική της.

«Φωτιά» και πάλι, λοιπόν, η Ιωάννα Τούνη στη σκηνή του J2US.

J2US: Ιωάννα Τούνη, λίγα λόγια για την γνωστή influencer 

Η Ιωάννα Τούνη έχει γεννηθεί στις 10 Αυγούστου 1993. Είναι μοντέλο και έγινε ευρέως γνωστή από την παρουσία της στην τηλεοπτική εκπομπή «My Style Rocks».

Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στα παιδαγωγικά, έχει δουλέψει ως υποδοχή σε νυχτερινά μαγαζιά της συμπρωτεύουσας και σπουδάζει σχέδιο μόδας.

Η Ιωάννα Τούνη έχει κάνει δεκάδες φωτογραφήσεις, ενώ είναι από τις πιο ενεργές Ελληνίδες στο  Instagram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments