Ελλάδα

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονη που έπεσε από αυτοκίνητο

Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονη που έπεσε από αυτοκίνητο
Πάτρα: Στο νοσοκομείο 14χρονη ανήλικη που άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου ενώ ήταν εν κινήσει, και βρέθηκε στο οδόστρωμα.
Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε μία 14χρονη, η οποία τραυματίστηκε στη Πάτρα όταν έπεσε από αυτοκίνητο. Πιο συγκεκριμένα, η ανήλικη 14χρονη φέρεται να άνοιξε την πόρτα αυτοκινήτου εν κινήσει στο οποίο επέβαινε και να βρέθηκε στο οδόστρωμα. Ευτυχώς το όχημα δεν είχε αναπτύξει ταχύτητα.
ssΠάτρα

Η 14χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων

Στη Πάτρα στο σημείο του ατυχήματος έφτασε η αστυνομία και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε την μικρή για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας.

Νωρίτερα έξω από τη Βουλή των Ελλήνων ταξί παρέσυρε θανατηφόρα πεζό

Δυστυχώς ο πεζός που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο – ταξί έξω από τη Βουλή υπέκυψε στα τραύματά του και έχασε τη ζωή του.

Το τροχαίο έγινε περίπου στις 05:30 τα ξημερώματα, στο φανάρι που στρίβει αριστερά από τη λεωφόρο Αμαλίας προς την πλατεία Συντάγματος. Υπάρχουν πληροφορίες πως εκτός από το ταξί, εμπλέκεται στο δυστύχημα κι άλλο αυτοκίνητο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πεζός χτυπήθηκε αρχικά από το ταξί αλλά στη συνέχεια τον χτύπησε και δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο ακολουθούσε σε κοντινή απόσταση.

Πάτρα

Από τη σύγκρουση, ο πεζός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως η κατάστασή του ήταν κρίσιμη.

Ο άνθρωπος δεν άντεξε και λίγο μετά τις 08:30 το πρωί έγινε γνωστό ότι υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο οδηγός του ταξί κρατείται από τους αστυνομικούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments