Αθλητισμός

Τσάβι: Η πρώτη ομιλία στα αποδυτήρια των «Μπλαουγκράνα»

Τσάβι: Η πρώτη ομιλία στα αποδυτήρια των «Μπλαουγκράνα»
Τσάβι: Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι πλέον ο προπονητής της Μπαρτσελόνα και έδωσε την πρώτη του ομιλία στα αποδυτήρια της ομάδας.

Η Μπαρτσελόνα έχει περάσει πλέον σε μια νέα εποχή με τον θρύλο της ομάδας, Τσάβι Ερνάντεθ να ετοιμάζει αλλαγές φωτιά για να επαναφέρει τον σύλλογο σε μεγάλες νίκες και επιτυχίες. Ήδη μάλιστα ο τεχνικός έκανε και την πρώτη του ομιλία στα αποδυτήρια.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τσάβι από τη Δευτέρα (8/11) είναι με κάθε επισημότητα ο νέος τεχνικός της Μπαρτσελόνα, καθώς υπέγραψε το συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το 2024 και παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου.

Η πρώτη προπόνηση

Σήμερα (9/11) ο Ισπανός πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής των «Μπλαουγκράνα» αν και στο πρόγραμμα συμμετείχαν μόλις έξι παίκτες της πρώτης ομάδας, καθώς οι υπόλοιποι έχουν ενσωματωθεί με τις εθνικές τους ομάδες.

Ο Τσάβι μετά την προπόνηση έβγαλε την πρώτη του ομιλία στα αποδυτήρια θέλοντας να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του, ενώ έκανε ειδική αναφορά στο παιχνίδι με τη Θέλτα στο Βίγκο, στο οποίο οι Καταλανοί «αυτοκτόνησαν» από το 0-3 και ισοφαρίστηκαν στο φινάλε του παιχνιδιού.

“Θα πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση”

«Θα πρέπει να πιστεύετε στους ευαυτούς σας. Αυτό που συνέβη στο Βίγκο δεν πρέπει να ξαναγίνει. Θα πρέπει να είστε πάντα σε εγρήγορση, δεν μπορεί να πηγαίνετε στο ημίχρονο προηγούμενοι με 3-0 και να ισοφαρίζεστε στο δεύτερο. Η Μπαρτσελόνα είναι πηγή υπερηφάνειας και αυτή η ομάδα θα πρέπει πάντα να παλεύει», ανέφερε ο νέος προπονητής των «Μπλαουγκράνα».

Σύμφωνα με τη «Marca» στα αποδυτήρια μίλησε και ο Τζουάν Λαπόρτα, με τον διοικητικό ηγέτη της Μπαρτσελόνα να λέει πως: «Η αλλαγή προπονητή οφείλεται στο γεγονός πως η ομάδα δεν τα πηγαίνει καλά και τις τελευταίες ημέρες δεν εξέπεμπε όμορφα συναισθήματα. Είμαστε σε θέση για να παλεύουμε για όλους τους τίτλους, αλλά θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το πρωτάθλημα δεν έχει ακόμα τελειώσει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments