Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαψεύδει ότι υπήρχε εξωσυζυγική σχέση

Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαψεύδει ότι υπήρχε εξωσυζυγική σχέση
Γλυκά Νερά: Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, διαψεύδει ότι υπήρχε εξωσυζυγική σχέση με 16χρονη από την Αλόννησο, ήταν πιστός στην Καρολάιν.
Μετά την ομολογία του, ότι εκείνος είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν και κρύβεται πίσω από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήθελε να βάλει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν κατά τη διάρκεια του γάμου του να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος διαψεύδει ότι υπήρχε τρίτο πρόσωπο

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που αφαίρεσε την ζωή της συζύγου του, Καρολάιν, τον περασμένο Μάιο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά αποκάλυψε πως δεν υπήρχε ποτέ παράλληλη σχέση με καμία κοπέλα.

Γλυκά Νερά

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο προφυλακισμένος, πιλότος είπε ότι μελετά την δικογραφία και περιμένει την απόφαση της δίκης. Για τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για εξωσυζυγική σχέση του ίδιου κατά την διάρκεια του γάμου του με την Καρολάιν, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, διαψεύδει τα εν λόγω δημοσιεύματα λέγοντας ότι «ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση»

Αναλυτικά η δήλωσή του πιλότου:

«Μελετώ την δικογραφία, περιμένω την εξέλιξη της υπόθεσης και τον προσδιορισμό της δίκης. Σχετικά με την φωτογραφία μου στο βιβλίο: εφόσον ο εκδοτικός οίκος ολοκληρώσει την απόσυρση της φωτογραφίας μου θα είμαι ικανοποιημένος, καθώς το μόνο που θέλω είναι να μην επηρεάζεται η οικογένειά μου. Ως προς το ζήτημα που έχει ανακύψει σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ. Όσο για αυτά που ακούστηκαν για παράλληλη σχέση: ποτέ δεν υπήρξε εξωσυζυγική σχέση. Δεν υπήρξε τίποτα που να επηρεάζει την οικογένειά μου».

Γλυκά Νερά

Η σύζυγός του, Καρολάιν, υποπτευόταν πως την απατούσε

Συγκεκριμένα, η άτυχη κοπέλα είχε πει τον Ιανουάριο του 2021 στην σύμβουλο ψυχικής υγείας την οποία και έβλεπε μαζί με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, σε μια συνεδρία που κατάφεραν να μείνουν μόνες για μικρό χρονικό διάστημα πως υποπτευόταν πως έχει παράλληλη σχέση καθώς απουσίαζε από το σπίτι τις Κυριακές χωρίς να έχει βάρδια στη δουλειά του.

Η Καρολάιν είχε πει δε στην σύμβουλό της πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε έναν μεγάλο έρωτα από το εργασιακό του περιβάλλον και πως το 2016 όταν γνώρισε την Καρολάιν είχε χωρίσει από αυτήν. Είχε πει επίσης πως η ίδια σκέφτεται να πάρει το παιδί της και να φύγει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments