Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Το «μυστήριο» της κάρτας – Τι έψαχνε η Κάρολαιν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία

Γλυκά Νερά: Το «μυστήριο» της κάρτας – Τι έψαχνε η Κάρολαιν λίγες ώρες πριν τη δολοφονία
Γλυκά Νερά: Ένα παζλ που μπορεί να μείνει χωρίς λύση. Τι λένε πληροφορίες από συγγενικό περιβάλλον της Κάρολαιν για την άτυχη γυναίκα.

Αν και έχουν περάσει 4 μήνες από την ημέρα της δολοφονίας της Κάρολαιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στα Γλυκά Νερά, η υπόθεση συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον της δημοσιότητας με νέες πτυχές που έρχονται στο φως. Ένα από τα στοιχεία που θεωρούταν κλειδί σχετικά με το μέλλον της υπόθεσης ήταν και κάρτα μνήμης της κάμερας που στάλθηκε στην Κίνα.

Γλυκά Νερά: Το «μυστήριο» της κάρτας – Τι λένε πληροφορίες από συγγενικό περιβάλλον της Κάρολαιν

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, από το περιβάλλον της μητέρας της Καρολάιν υπάρχουν πληροφορίες ότι την ημέρα της δολοφονίας της η άτυχη κοπέλα είχε προσπαθήσει δεκάδες φορές με το κινητό της να ανασύρει από την κάρτα μνήμης εικόνες από την κάμερα που έβλεπε στο σαλόνι του σπιτιού.

Πρόκειται για την κάρτα μνήμης που ο συζυγοκτόνος, όπως ο ίδιος ομολόγησε, μετά τη δολοφονία έβγαλε και πέταξε στον βόθρο του σπιτιού. Την κάρτα μνήμης είχαν εντοπίσει οι αστυνομικοί και την είχαν στείλει στην Κίνα, όμως όπως όλα δείχνουν, δεν γινόταν να ανασυρθεί υλικό.

Κανείς δεν ήξερε τι έψαχνε η Καρολάιν εκείνες τις ώρες. Όπως αναφέρει φίλος της οικογένειας της Καρολάιν, «ξέρουμε ότι εκείνη την ημέρα προσπάθησε πολλές φορές να μπει με το κινητό της στην κάμερα και να ανασύρει υλικό. Όλες τις φορές που προσπάθησε, δεν τα κατάφερε.

Τι υλικό έψαχνε; Γιατί προσπάθησε τόσες φορές εκείνη να το ανασύρει;». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι γονείς της θεωρούν ότι κάτι είχε δει, κάτι έμαθε και έψαχνε αποδείξεις. Αυτό ίσως να την οδήγησε στον θάνατο. Όμως χωρίς την κάρτα μνήμης δεν θα το μάθουμε ποτέ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments