Ελλάδα

Σέρρες: Βρέθηκε κοντά σε κανάλι ο 49χρονος που είχε εξαφανιστεί

Σέρρες: Βρέθηκε κοντά σε κανάλι ο 49χρονος που είχε εξαφανιστεί
Σέρρες: Βρέθηκε ο 49χρονος που είχε εξαφανιστεί κοντά σε κανάλι από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ κοντά στη περιοχή της Πεπονιάς.
Στις Σέρρες είχε εξαφανισθεί ένας 49χρονος, ο οποίος αγνοούταν από το βράδυ της Δευτέρας στην ευρύτερη περιοχή. Ευτυχώς βρέθηκε στις Σέρρες σήμερα το πρωί.

Η εξαφάνισή δηλώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας

Λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, ο 49χρονος βρέθηκε σώος, σύμφωνα με την TV Επιλογές, κατά τη διάρκεια ερευνών που πραγματοποιούνταν στην περιοχή από την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και την ΕΜΑΚ.
Σέρρες
Οι έρευνες είχαν επικεντρωθεί στην περιοχή της Πεπονιάς, εκεί που εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του και το κινητό του.

Το χρονικό της εξαφάνισης του

Ο 49χρονος άντρας έφυγε από το σπίτι του, στις Σέρρες με το αυτοκίνητό του, τη Δευτέρα και χάθηκαν τα ίχνη του. Οι δικοί του άνθρωποι δήλωσαν την εξαφάνισή του και το βράδυ εντοπίστηκε στην γέφυρα της Πεπονιάς το αυτοκίνητό του με όλα τα έγγραφά του και το κινητό του. Στο πλαίσιο των ερευνών, ζητήθηκε η συνδρομή της ΕΜΑΚ με ειδικό εξοπλισμό και ειδικό σκύλο, καθώς στην περιοχή υπάρχει κανάλι. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 49χρονος έχασε τον προσανατολισμό του και βρέθηκε να περπατά κατά μήκος του καναλιού.

Εξαφάνιση 23χρονης στη Κυψέλη

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές μετά την εξαφάνιση 23χρονης κοπέλας από την Κυψέλη. Για την εξαφάνιση έχει ήδη εκδοθεί Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού». Η νεαρή, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το «Χαμόγελο», εξαφανίστηκε στις 8 Οκτωβρίου. Πρόκειται για την Μπακογιώργου Φωτεινή, τα στοιχεία της οποίας δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο. Σέρρες

Η Μπακογιώργου Φωτεινή έχει ύψος 1.70 μ., είναι αδύνατη, έχει κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη φορούσε ροζ φόρμα και αθλητικά παπούτσια. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments