Video

Έλενα Κρεμλίδου: Της έσπασαν το αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι

Έλενα Κρεμλίδου: Της έσπασαν το αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι
Έλενα Κρεμλίδου: Της έσπασαν το αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι, μετά την αναμνηστική δόση του εμβολίου που έκανε την Δευτέρα, κλαίγοντας μίλησε στο instagram.

Δύσκολες στιγμές για την Έλενα Κρεμλίδου καθώς μετά την αναμνηστική δόση του εμβολίου άγνωστοι εισέβαλλαν στο οχημά της και το έκαναν γυαλία καρφιά.

Η πρώην παίκτρια του Survivor όταν γύρισε πίσω στο οχημά της  διαπίστωσε ότι κάποιος είχε σπάσει το αυτοκίνητό της, πιθανότητα για να κλέψει.

Το άσχημο γεγονός συνέβη χτες (8/11) το μεσημέρι στο Χαλάνδρι στον παράδρομο Λεωφόρο Κηφισίας. Της πήραν μέσα από το αμάξι μια ξεχασμένη τσάντα και ένα αγαπημένο μπουφάν. Ξεκαθάρισε πως δεν έπαθε κάτι κακό ούτε ζημειώθηκε οικονομικά. Πάνω από όλα έχει σημασία η υγεία της και συγχωρεί τους ληστές και δείχνοντας κατανόηση στους δράστες. Εύχεται να βρουν την αγάπη που τους λείπει.

Έλενα Κρεμλίδου

Η Μαριπόσα βγήκε δημοσίως στο instagram κλαίγοντας και είπε χαρακτηριστικά:

«Είναι πολύ άσχημο κάποιος να σου καταστρέφει την περιουσία. Δεν θέλω να ευχηθώ κάτι κακό, γιατί όποιος το έκανε, θα είχε τους λόγους του αλλά έχω στεναχωρεθεί πολύ».

Ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης

Τόνισε η Έλενα Κρεμλίδου πως δεν είναι σε θέση να μπει σε λεπτομέρειες για το γεγονός. Από το σοκ, την πίεση και κάποια άλλα προσωπικά της θέματα δεν έχει καταφέρει να κοιμηθεί καθόλου σχεδόν από χθες και έχει τρομερές ζαλάδες και ανακατωσούρες. Έχει ανεβάσει υψηλό πυρετό λόγω του εμβολίου και έχει πόνους σε όλο το σώμα της και καμία αντοχή να σηκωθεί από το κρεβάτι καθώς ούτε όρεξη να φάει φαγητό.

Πριν λίγες μέρες μιλούσε για τις προτιμήσεις της στο κρεβάτι

Μια παλιά δήλωση της Έλενας Κρεμλίδου έχει γίνει διαχρονικό σλόγκαν στο διαδίκτυο και ακόμα σήμερα δεν σταματούν να την πειράζουν με πονηρά υπονοούμενα. Η Μαριπόζα είχε πει πως ερωτικά έχει αδυναμία στους «μαύρους». Έλενα Κρεμλίδου

Η ίδια έχει υπάρξει ζευγάρι με μελαμψούς άνδρες, γεγονός που μέχρι σήμερα προκαλεί και αρνητικά σχόλια που θίγουν την προσωπικότητά της. Ένα τέτοιο σχόλιο αντιμετώπισε ξανά στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, αποφασίζοντας όμως αυτή τη φορά να δώσει την απάντησή της και να βάλει στη θέση του ρατσιστή follower της.

«Αυτό πάλι με τους μαύρους… Και μαύρους και άσπρους και κίτρινους και κόκκινους και πράσινους και μπλε. Ό,τι θέλω θα βάζω στο μ@@νί μου, δικό μου είναι!» είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments