Αθλητισμός

CAS: Η απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα

CAS: Η απόφαση που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στο πρωτάθλημα
CAS: Μια θετική απάντηση στην προσφυγή του Άρη, θα μπορούμε να φέρει τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απόφαση του CAS, για την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Άρης, σχετικά με την απόφαση για το -6 στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό διότι η ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής της Super League, βρίσκει τον Ολυμπιακό στο +3 από την ΑΕΚ και στο +4 από τον ΠΑΟΚ, τον Άρη και τον Παναθηναϊκό στο -12 (23 με 11) από την πρώτη θέση.

Υπενθυμίζεται πως στο πλευρό του Άρη για το -6, είχε τεθεί και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ, Θοδωρής Ζαγοράκης.

CAS: Τι μπορεί να αλλάξει η απόφαση – Πότε αναμένεται

Τι μπορεί να αλλάξει όμως το CAS και κυρίως πόσο άμεσα; Ο Αρης ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -6 όμως εδώ και αρκετές εβδομάδες έχει πάει τη συγκεκριμένη υπόθεση στο CAS κι ελπίζει ότι θα δικαιωθεί. Αν τελικά το CAS κρίνει πως το -6 θα έπρεπε να του επιβληθεί στην περσινή βαθμολογία και όχι στη φετινή τότε η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ανέβει στους 17 βαθμούς και θα είναι στο -6 από τον Ολυμπιακό, στο -3 από την ΑΕΚ και στο -2 από τον ΠΑΟΚ.

CAS

Η απόφαση μάλιστα του CAS δεν φαίνεται πως θα αργήσει πολύ, με πληροφορίες να αναφέρουν πως θα αποφασίσει μέσα στην τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που εκτιμούν πως αυτό θα γίνει στις 20 με 22 Νοεμβρίου. Υπενθυμίζεται πως στις 29 Νοεμβρίου θα έχουμε το ντέρμπι ΠΑΟΚ–Άρης.

CAS: Η προσφυγή του Άρη

H ΠΑΕ Άρης είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει μέχρι τέλους την ακύρωση της τιμωρίας με 6 βαθμούς στο πρωτάθλημα λόγω της υπόθεσης πλαστογραφίας του Λασκόφ, και προσέφυγε στο ανώτατο αθλητικό δικαστήριο CAS για την εξάλειψη της ποινής και την δικαίωση της ομάδας.

Η ΠΑΕ Άρης είχε προαναγγείλει την απόφασή προσφυγής το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο για την εξάλειψη της ποινής που της επέβαλλαν οι Επιτροπές Δεοντολογίας και Εφέσεων της ΕΠΟ, επισημοποιώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την αλλαγή σχεδίου. Κι αυτό διότι αρχικά είχε αποφασίσει να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από την ΠΑΕ Άρης, στην προσφυγή που κατέθεσαν έχουν ζητήσει την άμεση εξέτασή της από το CAS και προσδοκούν ότι η απόφαση θα εκδοθεί εντός των επόμενων δύο μηνών, δηλαδή μέχρι τα τέλη του Νοέμβρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments