Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: 416 προσλήψεις στα καταστήματα κράτησης

ΑΣΕΠ: 416 προσλήψεις στα καταστήματα κράτησης
ΑΣΕΠ: Με 416 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ θα ενισχυθούν τα καταστήματα κράτησης με την προκήρυξη 9Κ/2021.

Με 416 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ θα ενισχυθούν τα καταστήματα κράτησης με την προκήρυξη 9Κ/2021. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής αρχίζει στις 22 Νοεμβρίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 και λήγει στις 2 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης και των δικαιολογητικών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους στο Α.Σ.Ε.Π. Μέσω του διαγωνισμού επιλέγεται προσωπικό ΔΕ Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης και ΔΕ Φύλαξης.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ – ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ

Οι πίνακες κατάταξης συντάσσονται με βάση τα στοιχεία που υπευθύνως δηλώνουν οι υποψήφιοι στην Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση (ηλεκτρονική). Το Α.Σ.Ε.Π. θα ελέγξει τα υποβληθέντα από τους φερόμενους ως διοριστέους δικαιολογητικά. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι τα δηλωθέντα γενικά και απαιτούμενα προσόντα διορισμού ή τα κριτήρια ή οι ιδιότητες δεν αποδεικνύονται με βάση τα δικαιολογητικά που υποβάλλονται ηλεκτρονικά ή εάν τα δικαιολογητικά δεν υπήρχαν κατά την τελευταία ημέρα υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, ο υποψήφιος που φέρεται ως διοριστέος, εφόσον είναι απαιτούμενα, διαγράφεται από τους οικείους πίνακες και αποβάλλεται, από τη διαδικασία. Στη συνέχεια ελέγχονται τα δικαιολογητικά του αμέσως επόμενου στη σειρά κατάταξης προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τα δηλωθέντα γενικά και απαιτούμενα προσόντα διορισμού, τα κριτήρια ή/και οι ιδιότητες αποδεικνύονται με βάση τα δικαιολογητικά που προσκομίζονται και ότι υπήρχαν κατά την τελευταία ημέρα υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων, μέχρις ότου, ύστερα από ενδεχόμενη, κατά περίπτωση, αναμόρφωση της βαθμολογίας τους, συμπληρωθεί ο αριθμός που απαιτείται για την κάλυψη των προκηρυσσομένων θέσεων.

Δείτε τον πίνακα των θέσεων ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments