Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 9Κ/2021 για τα καταστήματα κράτησης

ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη 9Κ/2021 για τα καταστήματα κράτησης
ΑΣΕΠ: Στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο μέσω ΑΣΕΠ για δημοσίευση η 9K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων δεκαέξι θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο μέσω ΑΣΕΠ για δημοσίευση η 9K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων δεκαέξι θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι θέσεις της ως άνω Προκήρυξης έχουν καταχωριστεί στο παρακάτω συνοδευτικό αρχείο (Πίνακας Θέσεων).

Δείτε τον πίνακα ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 3Κ/2020

Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν από το ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 3Κ/2020 . Αφορά την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, είκοσι τεσσάρων  θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου κατηγορίας Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) σε οργανικές μονάδες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και στον Οργανισμό Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων (Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.) – Ν.Π.Ι.Δ.

Ο πίνακας διοριστέων/προσληπτέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments