Θέσεις Εργασίας

ΑΣΕΠ: Στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο νέα προκήρυξη 7Ε/2021

ΑΣΕΠ: Στάλθηκε στο Εθνικό Τυπογραφείο νέα προκήρυξη 7Ε/2021
ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο στάλθηκε νέα προκήρυξη για μονίμους μέσω ΑΣΕΠ και πρόκειται για την 7Ε/2021.

Στο Εθνικό Τυπογραφείο στάλθηκε νέα προκήρυξη για μονίμους μέσω ΑΣΕΠ και πρόκειται για την 7Ε/2021. Αφορά στην πρόσληψη 15 ατόμων στη Γενική Γραμματεία Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΓΛΚ) και στη Γενική Γραμματεία Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας (Υπουργείο Οικονομικών) με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Ποια τα πρόσθετα προσόντα της προκήρυξης

  • Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων, γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
  • Οι υποψήφιοι που αποδεικνύουν τη γνώση χειρισμού Η/Υ με τον τίτλο σπουδών τους, πρέπει απαραιτήτως να συμπληρώσουν τον κωδικό 001 για τις θέσεις που απαιτείται ως πρόσθετο προσόν. 002 Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

ΣΥΝΕΚΤΙΜΩΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  • Α. Για τις θέσεις της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής (ΓΛΚ) Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με κωδ. 10001 θα συνεκτιμηθεί από την Επιτροπή Επιλογής του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Δ΄ της παρούσης, η εμπειρία σε θέματα διαπραγματεύσεων με τους θεσμούς, σε θέματα ενισχυμένης εποπτείας, στη σύνταξη σχετικών αναφορών καθώς και η συνεργασία με διεθνείς οργανισμούς.
  • Β. Για τις θέσεις της Γενικής Γραμματείας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με κωδ. 10002 έως 10005 θα συνεκτιμηθεί από την Επιτροπή Επιλογής του ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ Δ΄ της παρούσης η πολύ καλή γνώση γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments