Ελλάδα

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ρακέτα του Τσιτσιπά και οι φανέλες Μπουρούση-Παππά σε δημοπρασία για τα χειρουργεία της

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η ρακέτα του Τσιτσιπά και οι φανέλες Μπουρούση-Παππά σε δημοπρασία για τα χειρουργεία της
Ιωάννα Παλιοσπύρου: H δημοπρασία για την Ιωάννα θα διαρκέσει για δυο εβδομάδες ξεκινώντας από την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

Δίπλα στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία έχει μπροστά της πολυετή χειρουργικό αγώνα μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι από την Έφη Κακαράτζουλα, στέκονται ομάδες και αθλητές προσφέροντας συμβολικά αντικείμενα σε δημοπρασία με σκοπό την αποκατάστασή της.

Μεταξύ άλλων θα δημοπρατηθούν η φανέλα του Γιάννη Μπουρούση και το βραβείο του MVP του Ισπανικού πρωταθλήματος 2015-2016, η φανέλα του Νίκου Παππά τόσο με τον Παναθηναϊκό όσο και με την ΑΕΚ , ρακέτα με την υπογραφή του Στέφανου Τσιτσιπά και μπάλα υπογεγραμμένη από τον Μπάνε Πρέλεβιτς. Ιωάννα Παλιοσπύρου

Τα αντικείμενα των αθλητών θα διατεθούν προς πώληση από τη φιλανθρωπική οργάνωση charity idols που έχει έδρα τα Χανιά και αναλαμβάνει συχνά τέτοιου είδους πρωτοβουλίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς μέσω της ιστοσελίδας charityidols.com. H δημοπρασία για την Ιωάννα θα διαρκέσει για δυο εβδομάδες ξεκινώντας από την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου. Θα διατεθούν επίσης μπάλα με την υπογραφή του Νίκου Γκάλη αλλά και εμφανίσεις των ομάδων μπάσκετ του Παναθηναϊκού του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ με τις υπογραφές όλων των παικτών.

Ιωάννα Παλιοσπύρου Ιωάννα Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Πως θα συνεχίσει τη ζωή της

Μιλώντας για την συνέχεια, μετά και το τέλος της δίκης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε συνέντευξή της μετά τη δίκη σημείωσε πως θα προσπαθήσει παράλληλα με την αποκατάσταση, να εκπληρώσει τα όνειρά της. «Σίγουρα από αυτά που μου λένε, τα στάδια για την αποκατάστασή μου είναι πολλά και πολλών ετών, οπότε έχω αποφασίσει αναγκαστικά ότι δεν μπορώ να πατήσω παύση στη ζωή μου μέχρι να μπορώ να πω ότι έχει τελειώσει αυτή η κατάσταση» είπε.

«Έχω αποφασίσει ότι θα προσπαθήσω να κάνω πράγματα που κάνουν όλοι. Κάθε φορά πρέπει να βρίσκω καινούργιους τρόπους για να κάνω ακόμη και κάποια απλά πράγματα», λέει, φέρνοντας για παράδειγμα μια απλή βόλτα για ψώνια. «Όμως νομίζω ότι οι άνθρωποι προσαρμοζόμαστε και βρίσκουμε τους τρόπους, τους βρίσκει η ζωή για εμάς» συνεχίζει η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Κλείνοντας αναφορικά με τους στόχους της από εδώ και στο εξής, η Ιωάννα Παλιοσπύρου σημείωσε: «Θα προσπαθήσω να κυνηγήσω τους στόχους μου και τα όνειρά μου, παράλληλα με την ίασή μου. Δεν πρέπει να μείνω πίσω ούτε στο ένα, ούτε στο άλλο». Άλλωστε, η Ιωάννα Παλιοσπύρου εξηγεί πως η μέρα που θα μπορέσει να βγάλει τη μάσκα θα αργήσει. «Δεν είναι της παρούσης, για όσο χρονικό διάστημα γίνονται τα χειρουργεία πρέπει να φοράω τη μάσκα» είπε.

«Μέχρι την ημέρα που εμφανίστηκα με τη μάσκα, φοβόμουν πάρα πολύ την αντίδραση των ανθρώπων»

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου όμως προσπάθησε να περάσει και ένα μήνυμα στους ανθρώπους που βρίσκονται σε παρόμοια θέση με τη δική της. «Μέχρι την ημέρα που εμφανίστηκα με τη μάσκα, φοβόμουν πάρα πολύ την αντίδραση των ανθρώπων» δήλωσε. «Μου είναι πιο εύκολο να κυκλοφορώ έξω με τη μάσκα γιατί λόγο της δημοσιότητας ο κόσμος θα με πλησιάσει με αγάπη, με σεβασμό και θα με κάνει να νιώσω πολύ όμορφα και πολύ φυσιολογικά» τόνισε. Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η 36χρονη πάντως κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο κόσμος μοιάζει απροετοίμαστος να αντιμετωπίσει τη διαφορετικότητα. «Συμπεραίνω ότι ο κόσμος δεν είναι εκπαιδευμένος στο πώς να συμπεριφέρεται σε ανθρώπους που είναι διαφορετικοί» είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments