Ελλάδα

Πειραιάς: Συνελήφθησαν επτά ημεδαποί που διέπρατταν κλοπές

Πειραιάς: Συνελήφθησαν επτά ημεδαποί που διέπρατταν κλοπές
Πειραιάς: Ήταν μέλη συμμορίας που διέπρατταν κλοπές, ληστείες, απάτες καθώς και άλλες έκνομες ενέργειες.

Πιο ήσυχος μπορεί κοιμάται από σήμερα Πειραιάς μετά την είδηση ότι συνελήφθησαν επτά ημεδαποί, μέλη συμμορίας που διέπρατταν κλοπές, ληστείες, απάτες καθώς και άλλες έκνομες ενέργειες στην περιοχή.

Οι κακοποιοί συνελήφθησαν, μεσημβρινές ώρες της 10-11-2021 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), πιο συγκεκριμένα τα μέλη της συμμορίας ήταν πέντε γυναίκες και δύο άνδρες, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Πειραιάς

Ειδικότερα, τρεις (3) εκ των ανωτέρω κατηγορουμένων, εισήλθαν σε πολυκατοικία στον Πειραιά με σκοπό να διαρρήξουν τις θύρες διαμερισμάτων και να εισέλθουν σε αυτά για να αφαιρέσουν αντικείμενα χρηματικά ποσά και κοσμήματα.

Πειραιάς: Η μία κατηγορούμενη ήταν «τσιλιαδόρος»

Όπως διαπιστώθηκε, μία εκ των κατηγορουμένων λειτουργούσε ως «τσιλιαδόρος», ενώ οι άλλοι δύο ευρισκόμενοι στην πόρτα της οικίας που είχαν ως στόχο να παραβιάσουν, ο μεν ένας χτυπούσε το κουδούνι ενώ έτερος προσπαθούσε να παραβιάσει την πόρτα, πλην όμως οι ανωτέρω πράξεις έγιναν αντιληπτές και ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), όπου και εντόπισε την «τσιλιαδόρο». Κατόπιν αναζητήσεων, εντοπίστηκαν σε κοινόχρηστο χώρο της πολυκατοικίας τρία (3) ακόμη μέλη της εγκληματικής ομάδας. Πειραιάς

Διενεργούσαν όλοι μαζί

Από έτερη Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που πραγματοποιούσε έρευνα στις οδούς πέριξ της πολυκατοικίας, εντοπίσθηκαν εντός οχήματος τρία (3) επιπλέον άτομα της συμμορίας.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, στο πλαίσιο της προανάκρισης, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν συγκροτήσει συμμορία με σκοπό την διάπραξη ληστειών, κλοπών, απατών καθώς και άλλων έκνομων ενεργειών και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα ανωτέρω αδικήματα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πειραιά.

Επίθεση με ρίψη μολότοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί (24 και 20 ετών) για τη συμμετοχή τους στην επίθεση με ρίψη μολότοφ στο Α’ Τμήμα Τροχαίας Πειραιά, που έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες χθες(Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021).

Οι ανωτέρω, είχαν εντοπισθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) που προέβαιναν σε αναζητήσεις στην περιοχή και τους προσήγαγαν. Προανακρίσεως επελήφθη η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments