Πολιτική

Βασίλης Λεβέντης: Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Βασίλης Λεβέντης: Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Βασίλης Λεβέντης: Αν και αποσωληνώθηκε, ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει στη ΜΕΘ και δεν έχει μεταφερθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Αποσωληνώθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 25 Σεπτεμβρίου με κορωνοϊό, στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ANT1, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είναι αιμοδυναμικά σταθερός και υποβάλλεται σε φυσικοθεραπείες, ενώ έχει καλή επικοινωνία. Αν και αποσωληνώθηκε, ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει στη ΜΕΘ και δεν έχει μεταφερθεί σε θάλαμο του νοσοκομείου. Είχε αποσωληνωθεί και στις 27 Σεπτεμβρίου, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά. Βασίλης Λεβέντης

Βασίλης Λεβέντης: Το ανατριχιαστικό video που μιλούσε για το εμβόλιο

“Πρέπει να προτείνουμε στον κόσμο να εμβολιαστεί. Αυτοί που σήμερα λένε να μην κάνουμε εμβόλιο είναι κάτι ακροδεξιοί, κάτι αρνητές που μιλάνε για συνωμοσίες, για Σόρος, διάφορες τρέλες που αναγράφονται στο ίντερνετ. Και δεν έχουν κάτι να αντιπροτείνουν; Τι θέλουνε, να πεθάνει ο κόσμος; Εμείς στην Ένωση Κεντρώων συστήνουμε σε όλους να εμβολιαστούν”, είχε πει ο Βασίλης Λεβέντης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη τον τοπικό σταθμό MesogeiosTV.

Μάλιστα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε προσθέσει πως ο κόσμος οφείλει να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους επιδημιολόγους και να συμβουλεύται τον προσωπικό του ιατρό, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στη συγκεκριμένη συνέντευξη “Είναι η επιστήμη που έχει το λόγο. Είναι η ώρα της επιστήμης”.

Το βίντεο, με τις δηλώσεις του Βασίλη Λεβέντη για το εμβόλιο του κορωνοϊού:

Βασίλης Λεβέντης: Γιατί δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Η σύζυγός του, μιλώντας στο T-Live είχε τονίσει πως ο σύζυγός της δεν είχε κάνει το εμβόλιο. “Δεν το είχε κάνει, το παρέτεινε γιατί είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις. Ο φόβος τον είχε κάνει να καθυστερεί το εμβόλιο. Για θέματα υγείας. Εμείς είμαστε όλοι εμβολιασμένοι. Και η εγγονή μου που είναι 13 ετών”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments