Video

Δολοφονίες στον Βόλο: Η μητέρα του 39χρονου μιλά για πρώτη φορά

Δολοφονίες στον Βόλο: Η μητέρα του 39χρονου μιλά για πρώτη φορά
Δολοφονίες στον Βόλο: «Τον έχω ξεγράψει», δηλώνει η μητέρα του.

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία στον Βόλο μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη ότι ο 39χρονος που δολοφόνησε τη νονά του στο Βόλο, ήταν υπεύθυνος για δύο δολοφονίες. Η δεύτερη έγινε πριν από 12 χρόνια και είχε δολοφονήσει την ηλικιωμένη μητέρα του δικηγόρου του.

Η μητέρα του 39χρονου από το Βόλο λέει ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με τον γιο της, μετά την αποκάλυψη των δύο δολοφονιών: «Όπως τα έκανε να τα λουστεί. Δε θέλω να με ρωτήσετε τίποτα. Δε με ενδιαφέρει. Τον έχω ξεγράψει», σημείωσε χαρακτηριστικά στο Mega.

Δολοφονίες στον Βόλο: Τι λέει συγγενής του 39χρονου – «Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση»

Ο 39χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο μικρών παιδιών έχοντας οικοδομήσει το προφίλ του καλού οικογενειάρχη, με τους συγγενείς του να μην μπορούν να συνειδητοποιήσουν το τι έγινε. «Σαν πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, στοργικός με τα παιδιά, φρόντιζε τη γυναίκα του αλλά και εμάς, ό,τι χρειαζόμασταν μας το έφερνε, να μας εξυπηρετήσει. Πρόθυμος, ευγενικός και καλοκάγαθος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσε τη νονά του αλλά ούτε και τη μητέρα του δικηγόρου του. Μου είναι αδιανόητο», σημειώνει συγγενής του.

Σύμφωνα με τους συγγενείς, η σύζυγος του 39χρονου δεν μπορεί να συνέλθει από το σοκ. Τα όσα μαθαίνει για τον πατέρα των παιδιών της είναι αδύνατο να χωρέσουν στο μυαλό της. «Η γυναίκα του είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση, έχει να φάει δύο εβδομάδες, από τότε που τον συνέλαβαν, όλη μέρα κλαίει και δεν ξέρει πώς να καθησυχάσει τα παιδιά της. Ούτε επιθετικός ήταν, ούτε βίαιος, δεν τον έχω ακούσει ποτέ να φωνάζει».

«Σαν πατέρας ήταν πάρα πολύ καλός, στοργικός με τα παιδιά, φρόντιζε τη γυναίκα του αλλά και εμάς, ό,τι χρειαζόμασταν μας το έφερνε, να μας εξυπηρετήσει. Πρόθυμος, ευγενικός και καλοκάγαθος. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω όλα αυτά που έγιναν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσε τη νονά του αλλά ούτε και τη μητέρα του δικηγόρου του. Μου είναι αδιανόητο», σημειώνει συγγενής του. Δολοφονίες στον Βόλο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments