Ελλάδα

Ένταση στο Πολυτεχνείο: Πέταξαν το στεφάνι αντιπροσωπείας της Βουλής

Ένταση στο Πολυτεχνείο: Πέταξαν το στεφάνι αντιπροσωπείας της Βουλής
Ένταση στο Πολυτεχνείο: Νέοι που είχαν συγκεντρωθεί στην είσοδο του Ιδρύματος δεν επέτρεψαν στην αντιπροσωπεία της Βουλής να καταθέσει στεφάνι και τους το πέταξαν.

Ένταση δημιουργήθηκε πριν από λίγο στο Πολυτεχνείο, ανήμερα της 48ης επετείου. Μια διακοινοβουλευτική επιτροπή επιχείρησε να καταθέσει στεφάνι στο σημείο και ομάδα νεαρών που είχαν συγκεντρωθεί εκεί δεν τους το επέτρεψε, πετώντας μάλιστα το στεφάνι.

Η ένταση επικράτησε λίγο πριν από τις 09:00 το πρωί, όταν στο σημείο βρέθηκαν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου και Χάρης Θεοχάρης.

Πιο συγκεκριμένα, η αντιπροσωπεία της Βουλής βρέθηκε στο Πολυτεχνείο περίπου στις 08:30 για να καταθέσει στεφάνι. Όμως φοιτητές που βρίσκονταν στο χώρο τους απαγόρευσαν να περάσουν και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα, όπως “έξω η Χούντα από την Ελλάδα”. Χαράλαμπος Αθανασίου και Χάρης Θεοχάρης άφησαν το στεφάνι έξω από την πύλη αλλά μόλις αποχώρησαν.

Έγιναν στη συνέχεια προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι με τους βουλευτές να προσπαθούν να αφήσουν το στεφάνι στα κάγκελα έξω από το κτίριο του Πολυτεχνείου. Επικράτησε δεύτερος γύρος έντασης με την ομάδα ατόμων να καταστρέφει το στεφάνι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments