Ελλάδα

Μοσχάτο: Σύλληψη 51χρονου για κλοπές μετρητών παροχής ύδατος

Μοσχάτο: Σύλληψη 51χρονου για κλοπές μετρητών παροχής ύδατος
Μοσχάτο: Συνελήφθη την Τρίτη 16 Νοεμβρίου από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 51χρονος ημεδαπός για κλοπές μετρητών παροχής ύδατος.

Συνελήφθη στο πλαίσο της αυτόφωρης διαδικασίας, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 16 Νοεμβρίου Νοεμβρίου στο Μοσχάτο, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, 51χρονος ημεδαπός για κλοπές μετρητών παροχής ύδατος. Ο 51χρονος λίγο νωρίτερα, είχε εντοπισθεί από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης να επιχειρεί να αφαιρέσει μετρητή ύδατος στο Μοσχάτο.

Πάνω από 17.000 ευρώ είχε καταφέρει να ληστέψει

Σε παρακείμενο σταθμευμένο όχημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 37 μετρητές παροχής ύδατος και εργαλεία που χρησιμοποιούσε ο 51χρονος για τη δράση του.

Από την ενδελεχή έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Μοσχάτου-Ταύρου, προέκυψε ότι ο ανωτέρω συλληφθείς, τουλάχιστον από τις αρχές Οκτωβρίου επιδίδονταν συστηματικά σε κλοπές μετρητών παροχής ύδατος.

Μοσχάτο

Συνολικά εξιχνιάστηκαν 214 περιπτώσεις κλοπών από τις περιοχές του Πειραιά, Μοσχάτου, Σαλαμίνας, Νίκαιας, Ταύρου, Περάματος, Νέου Φαλήρου, Κορυδαλλού και Αγίου Ιωάννη Ρέντη, με την αξία των κλαπέντων μετρητών να υπερβαίνει τις 17.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Κατασχέθηκαν 10 κιλά και 260 γραμμάρια κοκαΐνης σε εμπορευματοκιβώτιο στο λιμάνι του Πειραιά

Χθες Τετάρτη 17 Νοεμβρίου το μεσημέρι, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, εντόπισαν στο λιμάνι του Πειραιά, σε εμπορευματοκιβώτιο κενού φορτίου, σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 10 κιλών και 260 γραμμαρίων. Μοσχάτο

Η ανωτέρω κατάσχεση έγινε στο πλαίσιο, διυπηρεσιακής συνεργασίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, του Τμήματος Λαθρεμπορίου Γ’ Τελωνειακής Διεύθυνσης Πειραιά και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. και ευρείας κλίμακας δράσης-έρευνας εμπορευματοκιβωτίων κενών και έμφορτων, με σκοπό τον εντοπισμό και την κατάσχεση ποσοτήτων ναρκωτικών και αποφυγής της διασποράς αυτών στην Ευρωπαϊκή αγορά των ναρκωτικών.

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών ενεργείται προανάκριση και έχει ήδη αναπτυχθεί συνεργασία με τις ομόλογες Αρχές του εξωτερικού για την ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Στο κανάλι που διαθέτει η Ελληνική αστυνομία στο Youtube αναρτήθηκε βιντεάκι με την κατάσχεση και το εμπόρευμα. Απίθανο να πιστέψει κανείς που είχαν κρύψει οι διακινητές ναρκωτικών τα 10 κιλά και 260 γραμμάρια κοκαΐνης. Οι πολίτες για θέματα ναρκωτικών μπορούν να επικοινωνούν άμεσα και σε 24ωρη βάση, με τις Υποδιευθύνσεις Διώξης Ναρκωτικών Αττικής και Θεσσαλονίκης και με τις Αστυνομικές Διευθύνσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα μέσω του 3ψήφιου αριθμού 109.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments