Lifestyle

Ανθή Βούλγαρη: Η απολογία για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε με τα κρούσματα

Ανθή Βούλγαρη: Η απολογία για το ζεϊμπέκικο που χόρεψε με τα κρούσματα
Ανθή Βούλγαρη: Η γνωστή δημοσιογράφος έγινε αντικείμενο σχολιασμού σχετικά με το ζεϊμπέκικο που χόρεψε με την ανακοίνωση των κρουσμάτων.

Η Ανθή Βούλγαρη ζήτησε συγγνώμη το πρωί της Πέμπτη στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, με αφορμή το ζεϊμπέκικο που χόρεψε πριν από λίγες ημέρες, ανακοινώνοντας τα κρούσματα κορονοϊού. Το συγκεκριμένο συμβάν προκάλεσε πολλές αντιδράσεις μεταξύ των οποίων και η Αθηναϊδα Νέγκα.

“Όταν ακούω για κρούσματα με πιάνει κάτι και θέλω να χορέψω ζεϊμπέκικο”, είπε η Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να παραγγέλνει να βάλουν τραγούδι και με την ίδια να χορεύει ζεϊμπέκικο, ενώ την ίδια ώρα το κανάλι παρουσίαζε στο super τον αριθμό των κρουσμάτων, τον διασωληνωμένων και των νεκρών. Το θέμα έγινε viral στο Τwitter με τους τηλεθεατές να κατακρίνουν την παρουσιάστρια, ενώ πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν η Αθηναϊς Νέγκα ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της για το γεγονός.

Η απολογία της Βούλγαρη

Η ίδια είπε σήμερα στον αέρα της εκπομπής: “Επειδή τις τελευταίες τρεις μέρες έχουμε δεχτεί μια επίθεση. Εγώ την πήρα χαμπάρι χθες και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Κριθήκαμε λοιπόν γιατί στις 9 του μήνα, την ώρα που λέγαμε για τα κρούσματα, βάλαμε ένα ζεϊμπέκικο και χόρεψα εγώ. Κάποιοι είπαν λοιπόν πως αυτό είναι ασέβεια. Ασέβεια προς την κατάσταση, τους νεκρούς… Αν το πήρατε έτσι, για όσους το πήρατε έτσι, ζητώ συγγνώμη. Από την άλλη όμως θα σας πω ότι εγώ είμαι ένας άνθρωπος που τις στεναχώριες μου τις περνώ έτσι, με χορό, με τραγούδι.

Είναι η κάθαρσή μου. Ακόμα και την περιπέτεια της υγείας μου που πήγα και ήρθα στον θάνατο – γιατί έτσι είναι – έτσι τις πέρασα. Έχουμε αποφασίσει με τον Ιορδάνη να σας δίνουμε με αισιοδοξία τις ειδήσεις” είπε η Ανθή Βούλγαρη, ενώ με τη σειρά του συγγνώμη ζήτησε και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, που έκανε λόγο για άτυχη στιγμή.

Η αντίδραση της Αθηναϊδας Νέγκα

Το θέμα πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις όταν χθες η Αθηναϊς Νέγκα ξέσπασε κατά της Ανθής Βούλγαρη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι την στιγμή που παρουσιάζονταν τα κρούσματα για τον κορονοϊό στην “Κοινωνία Ώρα Mega”, η παρουσιάστρια χόρεψε, λέγοντας “Μη μου πείτε πόσα κρούσματα, έχουμε, μη μου πείτε ποτέ”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments