Ελλάδα

Έβρος: Σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας μετατρέπεται το Δημοτικό Σχολείο στις Καστανιές

Έβρος: Σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας μετατρέπεται το Δημοτικό Σχολείο στις Καστανιές
Έβρος: Μια πολύ θετική σημαντική εξέλιξη προέκυψε για το Δημοτικό Σχολείο στις Καστανιές Έβρου.

Μια πολύ θετική σημαντική εξέλιξη προέκυψε για το Δημοτικό Σχολείο στις Καστανιές Έβρου. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να μετατραπεί σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας, μια πράξη που αποτελεί σημαντικό κίνητρο και έμπρακτη στήριξη στο ακριτικό σχολείο.

Την ευχάριστη είδηση γνωστοποίησε ο Δήμαρχος Ορεστιάδας κ. Βασίλης Μαυρίδης όπου ευχαρίστησε τόσο την υφυπουργό Τουρισμού, κ. Σοφία Ζαχαράκη όσο και τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού γραφείου, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη για τη σημαντική συνεισφορά τους.

Εξασφαλίζεται χρηματοδότηση για ηλεκτρολογικό εξοπλισμό

Μετά τις άμεσες ενέργειες των κυβερνητικών στελεχών εξασφαλίστηκε χρηματοδότηση για προμήθεια σημαντικών ποσοτήτων ηλεκτρολογικού υλικού για τη μετατροπή του Δημοτικού Σχολείου Καστανεών σε Πρότυπο Κέντρο Τεχνολογίας.

Με τη βοήθεια και κυβερνητικών στελεχών είχε φτιαχτεί  παιδική χαρά στο νηπιαγωγείου του Πέπλου

Περίπου τον Οκ΄τωβριο του 2020 είχε φθάσει στο γραφείο της τότε υφυπουργού Παιδείας, κ. Σοφίας Ζαχαράκη, ενημέρωση από την αναπληρώτρια εκπαιδευτικό κ. Χρυσάνθη Μπαξεβάνη, που υπηρετεί στο νηπιαγωγείο του ακριτικού χωριού, στον Πέπλο του Έβρου. Η κ. Μπαξεβάνη ζητούσε μια παιδική χαρά με προδιαγραφές κατάλληλες και ασφαλείς για τα παιδιά του νηπιαγωγείου.

Η τότε υφυπουργός Παιδείας κ. Ζαχαράκη φρόντισε η έκκληση για προσφορά να φτάσει στο Μέγαρο Μαξίμου και πιο συγκεκριμένα στον κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού. Η κ. Σοφία Ζαχαράκη ανέλαβε συνολικά το σχέδιο και ο διευθυντής του πρωθυπουργικού γραφείου επωμίστηκε με τον συντονισμό, την ενθάρρυνση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας για προσφορά και την ταχεία επίλυση των γραφειοκρατικών διαδικασιών έτσι ώστε όλα να γίνουν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Μαζί με τη βοήθεια και τοπικού επιχειρηματία αγκάλιασαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς το έργο το οποίο απαιτούσε ειδικές εργασίες και έτσι παραδόθηκε στα μικρά παιδιά μια ολοκαίνουρια παιδική χαρά στο νηπιαγωγείου Πέπλου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments