Αθλητισμός

ΑΕΚ: Εκτός οι Τζαβέλλας και Τάνκοβιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Εκτός οι Τζαβέλλας και Τάνκοβιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
ΑΕΚ: Εκτός οι Τζαβέλλας καιΜουαμέρ Τάνκοβιτς στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αύριο Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ στις 19.30.

Οριστικά εκτός ενδεκάδας λόγω τραυματισμού θα παραμείνουν για την ΑΕΚ οι Γιώργος Τζαβέλλας και Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

Η Ένωση υποδέχεται αύριο Κυριακή 21 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ στις 19:30 τον Ολυμπιακό για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής και ο Αργύρης Γιαννίκης δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Έλληνα διεθνή αμυντικό, ούτε και στον Τάνκοβιτς, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό. ΑΕΚ

Πάλεψε να παίξει μέχρι την τελευταία στιγμή

Ο Τζαβέλλας πάλεψε μέχρι τελευταία στιγμή για να βρεθεί στην αποστολή του Δικέφαλου, ωστόσο το ιατρικό τιμ της ομάδας δεν τον θεωρεί έτοιμο για το αυριανό ντέρμπι. Κάνει την αποθεραπεία του για να βρίσκεται σύντομα εντός αγωνιστικού χώρου.

Τι συμβαίνει με Τσούμπερ και Αραούχο

Ο Αργύρης Γιαννίκης αποφασίζει για το αρχικό σχήμα κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ θα συζητήσει με Τσούμπερ και Αραούχο προτού πάρει την απόφαση για το αν θα τους συμπεριλάβει σε αυτό.

Ευχάριστα νέα πρόεκυψαν για την ΑΕΚ στη χθεσινή προπόνηση, καθώς οι Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο την έβγαλαν χωρίς πρόβλημα, με αποτέλεσμα να θέσουν τους εαυτούς τους στη διάθεση της ομάδας τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. ΑΕΚ

Πλέον, είναι στο χέρι του Αργύρη Γιαννίκη το αν θα τους χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα, κάτι το οποίο θα το αποφασίσει βάσει της εικόνας τους στις δύο τελευταίες προπονήσεις πριν τον αγώνα της Κυριακής, αλλά και μετά από μια συζήτηση που θα έχει μαζί τους.

Ο Ελληνογερμανός τεχνικός θα τους ρωτήσει αν αισθάνονται 100% έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός τόσο κρίσιμου και δύσκολου παιχνιδιού. Κατά πάσα πιθανότητα πάντως, αμφότεροι θα ξεκινήσουν βασικοί κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες ο 41χρονος προπονητής ανέλυσε στους παίκτες του με βίντεο το ματς του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και άλλες πρόσφατες αναμετρήσεις των Πειραιωτών. Επιπλέον, τους επισήμανε τα λάθη τους στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments