Αθλητισμός

ΑΕΚ: Αποφασίζει για την εντεκάδα του ντέρμπι ο Γιαννίκης

ΑΕΚ: Αποφασίζει για την εντεκάδα του ντέρμπι ο Γιαννίκης
ΑΕΚ: Τι συμβαίνει με Τσούμπερ και Αραούχο.

Ο Αργύρης Γιαννίκης αποφασίζει για το αρχικό σχήμα κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ θα συζητήσει με Τσούμπερ και Αραούχο προτού πάρει την απόφαση για το αν θα τους συμπεριλάβει σε αυτό.

Ευχάριστα νέα πρόεκυψαν για την ΑΕΚ στη χθεσινή προπόνηση, καθώς οι Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο την έβγαλαν χωρίς πρόβλημα, με αποτέλεσμα να θέσουν τους εαυτούς τους στη διάθεση της ομάδας τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πλέον, είναι στο χέρι του Αργύρη Γιαννίκη το αν θα τους χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα, κάτι το οποίο θα το αποφασίσει βάσει της εικόνας τους στις δύο τελευταίες προπονήσεις πριν τον αγώνα της Κυριακής, αλλά και μετά από μια συζήτηση που θα έχει μαζί τους.

Ο Ελληνογερμανός τεχνικός θα τους ρωτήσει αν αισθάνονται 100% έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις απαιτήσεις ενός τόσο κρίσιμου και δύσκολου παιχνιδιού. Κατά πάσα πιθανότητα πάντως, αμφότεροι θα ξεκινήσουν βασικοί κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις, θεωρείται δεδομένο ότι η άμυνα θα αποτελείται από τους Στάνκοβιτς, Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι και έναν εκ των Ρότα ή Μισελέν. Στο κέντρο θα αγωνιστεί σίγουρα ο Σιμόες, με παρτενέρ έναν εκ των Σιμάνσκι και Λε Ταλέκ, ενώ Μάνταλος, Τσούμπερ και Γκαρσία έχουν τον πρώτο λόγο για την τριάδα πίσω από τον Αραούχο. Υποψήφιος για τις θέσεις των ακραίων, αλλά ακόμη και για αυτή του σέντερ φορ είναι και ο Άμραμπατ, σύμφωνα με το «to10.gr».

Αξίζει να σημειωθεί πως χθες ο 41χρονος προπονητής ανέλυσε στους παίκτες του με βίντεο το ματς του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και άλλες πρόσφατες αναμετρήσεις των Πειραιωτών. Επιπλέον, τους επισήμανε τα λάθη τους στον τελευταίο αγώνα πριν τη διακοπή με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments