Ελλάδα

Sadahzinia: «Να εμφανιστεί αυτός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον αδελφό μου»

Sadahzinia: «Να εμφανιστεί αυτός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον αδελφό μου»
Sadahzinia: Η τραγουδίστρια των Active Member, Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, μίλησε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ σχετικά με τον αδερφό της που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος.

Η Sadahzinia ή αλλιώς Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, μίλησε στην εκπομπή Φως στο Τούνελ σχετικά με τον αδελφό της που έπεσε θύμα τροχαίου δυστυχήματος. Η Αγγελική Νικολούλη προσπαθεί να ρίξει φως στην υπόθεση που συντάραξε την χιπ χοπ σκηνή και όχι μόνο με την απώλεια του γνωστού μουσικού του συγκροτήματος «RAZASTARR», Οδυσσέα-Αντρέα Τσιαμπόκαλου.

«Μέχρι να βρεθεί ο ένοχος, δεν μπορώ να πάω τη ζωή μου μπροστά, αν δε συγχωρήσω. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται δύο, αυτός που συγχωρεί και αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη. Αυτό που μας απασχολεί, είναι να μάθουμε ποιος τον εγκατέλειψε και γιατί. Αυτός που το έκανε, σίγουρα κάτι ήθελε να κρύψει. Δεν ξέρω αν είχε πιει ή αν ήθελε να κρύψει κάποιο άλλο μυστικό και επειδή οι έρευνες συνεχίζονται, καλό είναι να εμφανιστεί αυτοβούλως», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι ανέφερε ο Μιχάλης Μυτακίδης για το περιστατικό

Ο Μιχάλης Μυτακίδης, γνωστός μουσικός, περιέγραψε και εκείνος, τα όσα προηγήθηκαν του θλιβερού συμβάντος, αλλά και το δύσκολο έργο της αναγνώρισης, που κλήθηκε να αναλάβει.

«Ο Ανδρέας ήταν πάντα ένα ιδιαίτερο παιδί, από καλή πάστα ανθρώπου. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα του, πεσμένος στο δρόμο πριν έρθει το ασθενοφόρο και τη δύσκολη θέση που βρέθηκα όταν κλήθηκα να τον αναγνωρίσω στο νοσοκομείο. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Εκείνο το βράδυ, λίγες ώρες πριν γίνει το μοιραίο, είχε πάει σε μία ταβέρνα για να πάρει φαγητό για τον σκύλο του. Φόρτισε το κινητό του και ρώτησε που μπορούσε να βρει ένα ανοιχτό βενζινάδικο. Λίγο αργότερα χτύπησε το τηλέφωνό μας και μας ενημέρωσαν για το συμβάν», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Ανδρέας βρέθηκε ακριβώς πάνω στη διαχωριστική λωρίδα, στη μέση του δρόμου. Το αμάξι του στην άκρη με αναμμένα τα μεγάλα φώτα και τα alarm μετά από τόση ώρα. Περάσανε άνθρωποι που είπαν ότι είδαν το αμάξι χωρίς κανέναν μέσα και κάποιοι που τον είδαν μαζί με τον σκύλο μέσα σε αυτό. Ο Ανδρέας ήταν χτυπημένος από τη δεξιά πλευρά και από τη μέση και κάτω είχε σημάδι από ρόδα. Πρέπει να έχει συρθεί και να έχει περάσει αμάξι από πάνω του» πρόσθεσε.

Αναφέρθηκε ακόμα και στο βιντεοληπτικό υλικό που βρέθηκε. «Υπάρχει ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας, το οποίο έχει καταγράψει τα δύο πρώτα διερχόμενα αυτοκίνητα μετά από το συμβάν, το ένα εκ των οποίων είναι μικρού κυβισμού» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Θέλοντας να ευαισθητοποιήσει και να παρακινήσει όποιον τυχόν γνωρίζει, να μιλήσει, είπε συγκινημένος: «Η έκκληση της οικογένειας, εάν έχει μείνει λίγο ψυχή σε όποιον το έκανε, είναι να μας εξηγήσει τι συνέβη, να ησυχάσουμε. Ας το κάνει για την ψυχή του, ας κάνει μία κίνηση ανθρώπινη, έστω και τώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments