Ειδήσεις

Ελίφ – Επεισόδιο 972: Όσα θα δούμε σήμερα

Ελίφ – Επεισόδιο 972: Όσα θα δούμε σήμερα
Ελίφ – Επεισόδιο 972: Η Μελέκ και η Ασλί εκδιώχνονται από το σπίτι τους.

 Ελίφ: Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Χουμεϊρά δεν εμπιστεύεται την Κιγιμέτ και προσέχει τις κινήσεις της. Η Χουμεϊρά συναντάει κρυφά τον Μαχίρ και του εκμυστηρεύεται τους προβληματισμούς της σχετικά με τη θεία της. Η Μελέκ αναζητά καινούριο σπίτι για να μετακομίσουν, μετά τις ψεύτικες κατηγορίες της Νεσρίν. Η επίμονη παρουσία του Σεντάτ στη ζωή της τρομάζει τη Μελέκ, που δεν ξέρει πια τι να κάνει για να τον αποφύγει. Η Λεμάν μαθαίνει πως ο Σαφάκ της κρατάει κάποιο μεγάλο μυστικό και ανησυχεί. Η Παρλά επισκέπτεται τον Κερέμ στο γραφείο μια δύσκολη μέρα, που περιμένουν μια διάσημη σχεδιάστρια για να επιλέξει το καλύτερο σχέδιο. Ο Ακίν και η Μπιρτσέ είναι ανταγωνιστές σε αυτό τον διαγωνισμό.

Ελίφ – Επεισόδιο 972: Τι θα δούμε

Η Μελέκ και η Ασλί εκδιώχνονται από το σπίτι τους. Όλα μέσα στο σπίτι είναι άνω – κάτω και η Ελίφ έχει τρομοκρατηθεί. Δεν έχουν πια άλλη επιλογή, πρέπει να φύγουν από το σπίτι. Δεν έχουν άλλη εναλλακτική και περνάνε το βράδυ τους στο πάρκο.

Ο άντρας, που έχει προσλάβει η Ματσιντέ και αναζητεί τη Μελέκ και την Ελίφ, φτάνει στη γειτονιά και πέφτει πάνω στον Σεντάτ. Ο Σεντάτ προθυμοποιείται να τον βοηθήσει για να βρει τη Μελέκ και είναι φανερό πως κάποιο νέο σχέδιο καταστρώνει.

Η Λεμάν νιώθει ένοχη και ανησυχεί επειδή ο γιος της έχει ζητήσει μετάθεση σε άλλη πόλη. Δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της μακριά του. Η Αλέβ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί τη Λεμάν αλλά δεν έχει καταλάβει τι συμβαίνει. Ο Τουφάν συνεχίζει να ενοχλεί τη Ζουλιντέ και τη φέρνει σε δύσκολη θέση καθώς δεν μπορεί να εξηγήσει στον γιο της τι συμβαίνει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments