Lifestyle

Πρωταγωνιστές: Φίλοι του Madclip μιλάνε πρώτη φορά εφ όλης της ύλης για τον κολλητό τους

Πρωταγωνιστές: Φίλοι του Madclip μιλάνε πρώτη φορά εφ όλης της ύλης για τον κολλητό τους
Πρωταγωνιστές: Κατάθεση ψυχής από τους φίλους του Madclip πως έζησαν τον κολλητό τους όλα αυτά τα χρόνια και την αδυναμία του στα γρήγορα αμάξια.

Οι  φίλοι του Mad Clip λύγισαν μιλώντας για τον χαμό του κολλητού τους. Για μία αληθινή ψυχή που και μπροστά και πίσω από τις κάμερες ήταν απαράλλαχτος.  Αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπικότητα του και τον χαρακτήρα του και δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους για την απώλειά του που του έχει κοστίσει. Τον κολλητό που έμαθαν πριν γίνει ευρέως γνωστό με το τραγούδι Dealer. Ο μουσικός που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στάθηκε αφορμή για να ασχοληθεί η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στη διάρκεια ενός δίωρου αφιερώματος για την ελληνική τραπ σκηνή και την τεράστια επιτυχία που γνωρίζει από ανήλικα παιδιά. Πρωταγωνιστές

Η βαθιά εξομολόγηση καρδιάς

«Ήταν ένας άνθρωπος που ξεκίνησε από το μηδέν. Εργατικός φουλ, δεν ήξερα άλλον τόσο εργατικό άνθρωπο», δήλωσε αρχικά ο Strat και συνέχισε: «Δεν σταμάταγε να δουλεύει ποτέ. Ακόμη και πέντε το πρωί να ήταν, έτσι και του ερχόταν μια ιδέα στο κεφάλι θα τους ξύπναγε όλους κι επειδή τον γουστάραμε όλοι θα τον ακολουθούσαμε και θα πηγαίναμε κι εμείς μαζί του να δουλέψουμε. Τους αγαπούσε όλους. Είχε καλή καρδιά, δεν ήταν τσογλάνι, δεν το έπαιζε κάποιος».

Περιγράφουν έναν άνθρωπο που δεν τον άλλαξαν η φήμη και τα χρήματα και δεν ξέχασε τους φίλους του. «Ήταν αδερφός, στήριζε τους πάντες», ανέφερε ο Con the G. «Αν και είχε τα λεφτά ερχόταν ακόμη στην πλατεία, άραζε στα παγκάκια». «Έγινε σούπερ σταρ, έγινε διάσημος, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν ξέχασε ποιος είναι. Έμεινε ο Πιτ», πρόσθεσε ο Mike Bull, παιδικός του φίλος. Σημείωσαν, δε, πως του άρεσαν τα γρήγορα αμάξια και η αδρεναλίνη.

Πρωταγωνιστές

Τα λόγια του Light στην εκπομπή Πρωταγωνιστές

Για τον Mad Clip, μίλησε κι ο τράπερ Light. «Αν όχι ο μεγαλύτερος, ήταν μεγάλος μάγκας. Ντόμπρος, ξεκάθαρος, δεν παρίστανε ποτέ ότι ήταν κάποιος άλλος. Γι’ αυτό και αγαπήθηκε όσο αγαπήθηκε. Δεν υπήρχε άνθρωπος να πει κακή κουβέντα για εκείνον. Μεγάλη απώλεια. Υπήρχαν άλλοι που τους άξιζε πολύ περισσότερο. Χοντρό αυτό που λέω… Τα καλύτερα παιδιά πεθαίνουν νέα, αλλά ήταν το λάθος μέρος και η κακιά στιγμή», είπε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments