Video

Νικολέττα Βλαβιανού: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας δύσκολος συνεργάτης

Νικολέττα Βλαβιανού: Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ένας δύσκολος συνεργάτης
Νικολέττα Βλαβιανού: «Είχαμε πολύ καλές σχέσεις όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας, γνωριζόμαστε 18 χρόνια, ήταν ένας δύσκολος συνεργάτης δεν ταιριάζαμε».

Η γνωστή ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού μέσα από την εμπειρία της όλα αυτά τα χρόνια είπε χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα είχαν φτάσει σε πολύ οριακά σημεία. Δεν είναι ότι οι άνθρωποι δεν μιλούσαν, μιλούσαν από πολύ παλιά. Δεν υπήρχαν αυτιά να ακούσουν. Όλα τα θέματα αυτά στηρίζονται στην ανοχή των ανωτέρων». Νικολέττα Βλαβιανού

Η Νικολέττα Βλαβιανού δίνοντας συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα αναφέρθηκε για τον πρώην συνεργάτη της Πέτρο Φιλιππίδη: «Είχαμε πολύ καλές σχέσεις όταν ξεκίνησε η συνεργασία μας. Μετά έγινε μια μεγάλη παύση κάπου στα 18 χρόνια που δεν… κολλούσαμε. Ήταν ένας δύσκολος συνεργάτης». Νικολέττα Βλαβιανού

Όσο για το εάν η ίδια έχει βιώσει στο παρελθόν κακοποιητική η σεξουαλική συμπεριφορά, η Νικολέτα Βλαβιανού αποκάλυψε: «Είχα δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση στην πρώτη μου δουλειά, απλά εγώ ήμουν λίγο τσαμπουκάς. Μεγάλωσα σε μια οικογένεια στην οποία και δούλευα από πολύ μικρή και έτσι ήξερα να προφυλάσσομαι».

Στο ειδώλιο θα καθίσει ο Πέτρος Φιλιππίδης

Ο πρώτος ηθοποιός που θα καθίσει στο εδώλιο μετά τις καταγγελίες του κινήματος metoo είναι ο Πέτρος Φιλιππίδης ο οποίος παραπέμπεται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών σε δίκη για τρία κακουργήματα, που είναι ένας βιασμός και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος ισάριθμων γυναικών συναδέλφων του.

Πέτρος Φιλιππίδης: Το βούλευμα που τον παραπέμπει σε δίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βούλευμα υιοθετεί πλήρως την εισαγγελική πρόταση, σύμφωνα με την οποία «τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Μετά από την εξέλιξη αυτή ο κατηγορούμενος ηθοποιός ο οποίος είναι προσωρινά κρατούμενος στη φυλακή της Τρίπολης ανοίγει ο δρόμος για τον προσδιορισμό της δίκης του μέσα στους επόμενους μήνες ενώ εκείνος θα εξακολουθήσει να παραμένει κρατούμενος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments